0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Regulile Networkingului
Carte

Regulile Networkingului

Regulile Networkingului. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Autor(i): Rob Yeung
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficienţa în business
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 176 (16x16 cm)
Preţ: 21,19 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Vă doriţi succesul în carieră?

Promovări, bani, un post mai bun, o şansă de a lucra pe cont propriu?

Există o soluţie. Se numeşte networking şi înseamnă a discuta cu mulţi oameni, cât mai mulţi cu putinţă, răspândind mesaje consecvente despre dumneavoastră şi despre ocupaţia dumneavoastră.

Cum puteţi învăţa să faceţi acest lucru cu rezultate optime?

Ei bine, acum vi se oferă un „manual“, „Regulile networkingului“, cartea lui Rob Yeung, un adevărat maestru în domeniu, care va introduce, pas cu pas, în tainele acestei activităţi specifice lumii moderne, oferindu-vă în acelaşi timp o lectură antrenantă, impregnată discret cu umorul sau sănătos, de bună calitate.

Networkingul este probabil cea mai importantă deprindere de care au nevoie toţi profesioniştii străluciţi pentru a putea spera că vor face progrese în cariera aleasă. Cu toate acestea, nimeni nu vă învaţă cum să-l practicaţi. Această carte vă oferă, în sfârşit, un ajutor accesibil, reprezentând o alternativă elegantă, explicată pas cu pas, la tradiţionalele tomuri de management.

Rob Yeung linişteşte temerile cititorilor, care şi-ar putea spune „Dar eu nu cunosc nicio persoană importantă!“, explicându-le, cu priceperea unui expert, ce înseamnă a-ţi croi drumul către culme cu ajutorul networkingului.

Acest ghid uşor de urmat e generos cu indiciile şi sfaturile:

  • metodă prin care se poate ajunge în centrul atenţiei,
  • metodă prin care să vă asiguraţi că partenerul de networking pune cartea dumneavoastră de vizită în buzunar şi nu în coşul de gunoi,
  • metodă de a construi relaţii în cadrul cărora oamenii se grăbesc să vă ofere ajutor pentru atingerea obiectivului propus.