0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Învaţă să faci bani
Carte

Învaţă să faci bani

Învaţă să faci bani. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Câştigă bani rapid când lucrurile se mişcă încet

Autor(i): Mark Victor Hansen, Robert G. Allen
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Business
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 383 (13x20 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Trăim în vremuri nesigure, mai ales din punct de vedere financiar. Parcă orice idee ai avea pentru a scăpa de datorii, fără să mai vorbim de a face economii, sau de a câştiga ceva mai mult decât pentru a-ţi asigura strictul necesar, nu pare să funcţioneze. Cartea „Învaţă să faci bani“ este ghidul de care ai nevoie pentru a te îndrepta spre un flux financiar stabil şi spre abundenţă.

Folosind formula lor de succes „două cărţi într-una“, Mark Victor Hansen şi Robert G. Allen combina o carte de ficţiune şi una teoretică.

Povestea lui Michelle, pe care o vei regăsi pe paginile din dreapta ale cărţii, dezvăluie destinele a cinci femei a căror viaţă se schimbă radical din momentul în care, pentru a face faţă confruntării cu provocările financiare apărute, se hotărăsc să preia controlul asupra modului în care trăiesc şi găsesc idei noi şi inedite pe care să le pună în practică într-un timp foarte scurt. Pe paginile din stânga vei descoperi o serie de noţiuni teoretice care te vor îndruma concret şi te vor ajuta să adaptezi exemplele propriilor tale calităţi şi situaţii.

Citind cele două cărţi prezentate în această manieră mai puţin obişnuită vei învăţa care sunt ingredientele principale ale reţetei de succes pentru a supravieţui şi a-ţi trăi viaţa făcându-ţi mai puţine griji. Stilul tău de viaţă se va schimba radical, iar visurile pe care doar îndrăzneai să le păstrezi în închipuirea ta vor putea deveni realitate.