0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Învață să faci bani
Carte

Învață să faci bani

Învață să faci bani. Editura Amaltea

Câștigă bani rapid când lucrurile se mișcă încet

Autor(i): Mark Victor Hansen, Robert G. Allen
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Business
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 383 (13x20 cm)
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Trăim în vremuri nesigure, mai ales din punct de vedere financiar. Parcă orice idee ai avea pentru a scăpa de datorii, fără să mai vorbim de a face economii, sau de a câștiga ceva mai mult decât pentru a-ți asigura strictul necesar, nu pare să funcționeze. Cartea „Învață să faci bani“ este ghidul de care ai nevoie pentru a te îndrepta spre un flux financiar stabil și spre abundență.

Folosind formula lor de succes „două cărți într-una“, Mark Victor Hansen și Robert G. Allen combina o carte de ficțiune și una teoretică.

Povestea lui Michelle, pe care o vei regăsi pe paginile din dreapta ale cărții, dezvăluie destinele a cinci femei a căror viață se schimbă radical din momentul în care, pentru a face față confruntării cu provocările financiare apărute, se hotărăsc să preia controlul asupra modului în care trăiesc și găsesc idei noi și inedite pe care să le pună în practică într-un timp foarte scurt. Pe paginile din stânga vei descoperi o serie de noțiuni teoretice care te vor îndruma concret și te vor ajuta să adaptezi exemplele propriilor tale calități și situații.

Citind cele două cărți prezentate în această manieră mai puțin obișnuită vei învăța care sunt ingredientele principale ale rețetei de succes pentru a supraviețui și a-ți trăi viața făcându-ți mai puține griji. Stilul tău de viață se va schimba radical, iar visurile pe care doar îndrăzneai să le păstrezi în închipuirea ta vor putea deveni realitate.