0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Fii stapânul metabolismului tău
Carte

Fii stapânul metabolismului tău

Fii stapânul metabolismului tău. Editura Paralela 45
CumpărDetalii carte

Secretele unui echilibru hormonal natural pentru un corp frumos şi sănătos!

Autor(i): Jillian Michaels, Mariska von Aalst
Editura: Paralela 45
Colecţia: Cărţi practice
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 352 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Eşti sătul de diete? Eşti sătul să mănânci doar alimente care nu te satisfac, fără grăsimi şi fără carbohidraţi? Ţi-ai distrus metabolismul cu tot felul de diete extravagante şi non-alimente pline de chimicale. Acum Jillian Michaels este aici pentru a repara stricăciunile şi a-ţi pune pe picioare hormonii şi sistemul endocrin.

Fii stăpânul metabolismului tău este un plan în trei etape care impulsionează hormonii responsabili cu pierderea în greutate şi îi restricţionează pe cei responsabili cu depozitarea grăsimilor. Din cartea de faţă vei învăţa:

  • Să elimini anti-nutrientele şi toxinele care îţi încetinesc metabolismul.
  • Să reintroduci în alimentaţia ta alimente naturale integrale - alimente care îţi vor mobiliza hormonii responsabili cu arderea grăsimilor.
  • Să-ţi reechilibrezi sistemul hormonal învăţând să gestionezi stresul, să dormi bine şi să faci exerciţii fizice.

Pe cât de dură este Jillian în sala de fitness, pe atât de uşoară este acestă dietă concepută de ea, care include liste de alimente, programe de hrănire, resurse online, grafice privind alimentele care potenţează hormonii şi reţete uşor de preparat.

„Fii stăpânul metabolismului“ tău îţi arată cum să obţii o sănătate bună şi o greutate optimă şi cum să îţi transformi organismul într-un mecanism perfect sănătos care să lupte împotriva îngrăşării.