0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Combinarea alimentelor şi digestia
Carte

Combinarea alimentelor şi digestia

Combinarea alimentelor şi digestia. Editura
CumpărDetalii carte

101 modalităţi prin care să-ţi îmbunătăţeşti digestia

Autor(i): Steve Meyerowitz
Editura: Benefica
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 30,83 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Digestia ta te energizează şi te hrăneşte?

Sau ai o digestie şi o eliminare care îţi provoacă stres, te devitalizează şi îţi scurtează viaţa?

Această carte ghid te îndrumă pas cu pas prin procesul care te ajută să scapi de indigestie şi să-ţi hrăneşti mai bine organismul cu alimentele pe care le consumi.

Întreg scenariul vieţii noastre se reflectă în eficienţa stomacului nostru. Digestia nu reprezintă doar ingerarea şi eliminarea mâncării. Ea constă în absorbţia şi asimilarea nutrienţilor pentru a crea şi a repara celulele şi în hrănirea corpului „ca întreg“.

Dieta noastră modernă, cu toate alimentele procesate, gătite,

conservate, preparate la microunde şi cu toate ingredientele

artificiale pe care le conţine necesită un regim alimentar pe

care vieţile noastre sedentare cu greu îl pot duce la îndeplinire.

Flatulenţa nu este singura consecinţă.

Noi plătim pentru indigestia noastră sacrificând ceva din acuitatea mentală, din imunitate, din energie şi din longevitate. Fiecare stres provocat sistemului digestiv şi excretor ne secătuieşte nivelul energetic zilnic şi constituie o ameninţare pe termen lung pentru sănătatea noastră.

Prin însuşirea câtorva concepte simple şi prin eliminarea proastelor obiceiuri, ne putem îmbunătăţi eficienţa digestivă şi putem culege roadele unei energii crescute şi a unei sănătăţi robuste.

„Fiind o persoană care ştie foarte bine cât de dăunătoare pot fi

zahărul şi drojdiile pentru sistemul digestiv, sunt încântat de

noua carte a lui Steve Meyerowitz. Acesta a adunat la un loc sugestiile cele mai sensibile şi cel mai uşor de urmat pentru o mai bună digestie, aşa cum de mult nu am mai văzut.“ (William G. Crook, medic)

„Timp de doi ani, această carte mi-a fost ca o biblie. M-a

ajutat cu devărat!!!“ (Rita Rovner, Baltimore, medic)

„De când mă ştiu, am suferit de gaze şi indigestie. Am fost la

numeroşi doctori şi am cheltuit o avere pe analize. Cu ajutorul acestei cărţi extraordinare, am reuşit să fac mult mai multe progrese decât în toţi acei ani.“ (Alice Angelos, New York)

Cuprinsul cărţii: „Combinarea alimentelor şi digestia“

  • Introducere. Arta de a combina alimentele
  • Legile combinării alimentelor
  • Cantitatea - prima lege a digestiei
  • Frecvenţa - a doua lege a digestiei
  • Conştientizarea actului de a mânca - a treia lege a digestiei
  • Regula succesiunii alimentelor - a patra lege a digestiei
  • Chimia - a cincea lege a digestiei
  • Candida, paraziţii şi dezechilibrul microflorei intestinale
  • Sindromul intestinului permeabil şi boala inflamatorie intestinală
  • Alte aspecte care influenţează digestia
  • Dieta perfectă
  • Dieta imperfectă
  • Tehnici de îmbunătăţire a digestiei
  • Înţelepciunea alimentaţiei sănătoase
  • Glosar
  • Bibliografie
  • Index