0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple
Carte

Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple

Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Leander Kahney
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În 1997, Steve Jobs a descoperit în sediul Apple un designer britanic neîngrijit, înconjurat de sute de schiţe şi prototipuri.

Colaborarea lui Jony Ive cu Jobs avea să producă unele dintre cele mai iconice produse tehnologice, inclusiv iMac-ul, iPod-ul, iPad-ul şi iPhone-ul.

Munca lui Ive a contribuit la oprirea lungului declin al Apple, a revoluţionat industrii întregi şi a creat o bază globală de fani. Cu toate acestea, se ştiu puţine lucruri despre specialistul timid şi blând la care Jobs s-a referit cu apelativul de „partener spiritual“.

Leander Kahney oferă un portret detaliat al studentului englez dislexic de la arte care a devenit unul dintre cei mai elogiaţi designeri ai generaţiei sale. Apelând la interviuri cu foştii colegi ai lui Ive şi cu alţi angajaţi Apple, Kahney ne poartă în intimitatea creaţiei acestor obiecte memorabile.

Nu e simplu să încerci să convingi oamenii să vorbească despre companie. Angajaţii Apple nu vorbesc, chiar dacă lucrurile s-au întâmplat cu 30 de ani în urmă. Compania este atât de secretoasă, încât a divulga ceva – orice – este o abatere care poate duce la concediere. Totuşi, partenerii mei de cercetare au convins o serie de oameni să vorbească, oficial şi neoficial, despre Apple, Jony Ive şi cultura lor unică de lucru. În special, am convins nişte actori majori, inclusiv unii care au colaborat strâns cu Jony decenii la rând. Graţie interviurilor cu ei, alături de o cercetare extinsă, vă putem oferi cel mai complet tablou disponibil, despre adevăratele evenimente din spatele carierei lui Jony Ive şi a influenţei sale la Apple.

„O biografie măgulitoare a raţionalului copil-minune al Apple, a cărui activitate continuă să revoluţioneze tehnologia modernă.“ (Kirkus Reviews)