0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple
Carte

Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple

Jony Ive. Geniul din spatele celor mai importante produse Apple. Editura Publica
Autor(i): Leander Kahney
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În 1997, Steve Jobs a descoperit în sediul Apple un designer britanic neîngrijit, înconjurat de sute de schițe și prototipuri.

Colaborarea lui Jony Ive cu Jobs avea să producă unele dintre cele mai iconice produse tehnologice, inclusiv iMac-ul, iPod-ul, iPad-ul și iPhone-ul.

Munca lui Ive a contribuit la oprirea lungului declin al Apple, a revoluționat industrii întregi și a creat o bază globală de fani. Cu toate acestea, se știu puține lucruri despre specialistul timid și blând la care Jobs s-a referit cu apelativul de „partener spiritual“.

Leander Kahney oferă un portret detaliat al studentului englez dislexic de la arte care a devenit unul dintre cei mai elogiați designeri ai generației sale. Apelând la interviuri cu foștii colegi ai lui Ive și cu alți angajați Apple, Kahney ne poartă în intimitatea creației acestor obiecte memorabile.

Nu e simplu să încerci să convingi oamenii să vorbească despre companie. Angajații Apple nu vorbesc, chiar dacă lucrurile s-au întâmplat cu 30 de ani în urmă. Compania este atât de secretoasă, încât a divulga ceva – orice – este o abatere care poate duce la concediere. Totuși, partenerii mei de cercetare au convins o serie de oameni să vorbească, oficial și neoficial, despre Apple, Jony Ive și cultura lor unică de lucru. În special, am convins niște actori majori, inclusiv unii care au colaborat strâns cu Jony decenii la rând. Grație interviurilor cu ei, alături de o cercetare extinsă, vă putem oferi cel mai complet tablou disponibil, despre adevăratele evenimente din spatele carierei lui Jony Ive și a influenței sale la Apple.

„O biografie măgulitoare a raționalului copil-minune al Apple, a cărui activitate continuă să revoluționeze tehnologia modernă.“ (Kirkus Reviews)