0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Antreprenoriat
  4. Un click. Jeff Bezos şi ascensiunea Amazon.com
Carte

Un click. Jeff Bezos şi ascensiunea Amazon.com

Un click. Jeff Bezos şi ascensiunea Amazon.com. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Richard L. Brandt
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Capital
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 176 (13×20 cm)
Preţ: 14,35 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea de faţă descrie evoluţia companiei online Amazon.com, de la înfiinţarea acesteia, până la succesul impresionant de astăzi. Iar în spatele companiei şi al rezultatelor excepţionale pe care aceasta le-a obţinut stă o singură persoană extrem de importantă: fondatorul şi CEO-ul acesteia, Jeff Bezos.

Pornind de la un vis şi adăugând multă muncă, perseverenţă şi creativitate, acesta a întemeiat şi dezvoltat una dintre cele mai mari şi importante companii online, care avea să schimbe pentru totdeauna felul în care oamenii achiziţionează cărţi şi nu numai.

În cartea „Un click“ autorul, Richard Brandt, prezintă:

  • Motivele pentru care Bezos a permis apariţia pe site a recenziilor negative, ghicind, în mod corect, că încrederea câştigată astfel vafi mai importantă decât posibilele pierderi din vânzări.
  • Motivele pentru care Amazon a ţinut ascunse anumite patente, dar a împărtăşit altele gratuit.
  • Motivele pentru care Bezos a afirmat că a începe să obţină profituri ar fi cel mai „stupid“ lucru pe care l-ar putea face în 1997.
  • Felul în care Amazon.com a devenit una dintre puţinele companii online care a supravieţuit schimbărilor de la începutul secolului 21.
  • Direcţia în care se îndreaptă compania în viitor.