0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autocunoaştere
 4. Ce ar fi dacă?
Carte

Ce ar fi dacă?

Ce ar fi dacă?. Editura For You
CumpărDetalii carte

Provocările cunoaşterii de sine

Autor(i): Eldon Taylor
Editura: For You
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 240 (15x21 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă, la fel ca Neo din filmul Matrix, eşti pregătit să iei pilula roşie, atunci citeşte cartea lui Eldon Taylor „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“ şi trezeşte-te într-o nouă realitate, în care vei descoperi adevărul, în loc de iluzie.

Eldon îţi va arăta mai întâi cum dansezi la capătul unui mănunchi de sfori, ca o marionetă fără minte. Sforile de care suntem legaţi apar odată cu fiecare lucru de care ne ataşăm. Ele se conectează la noi prin cultura, credinţele, nevoile, şi dorinţele noastre – prin obişnuinţă sau teamă. Sau – alegerea ta – poţi continua să iei pilulele albastre, să laşi cartea pe raft şi ocazia dispare. Nimic nu se va schimba. Viaţa se va desfăşura ca de obicei, iar tu poţi să crezi orice vrei să crezi.

Thomas Campbell – Departamentul de Apărare şi consultant NASA

Cartea „Ce-ar fi dacă?“ îţi pune gândirea sub semnul întrebării – şi mult mai mult decât atât. Cartea oferă o călătorie emoţională şi spirituală în descoperirea de sine. Fiecare capitol serveşte ca un catalizator pentru evoluţia personală. Cu uşurinţa, profunzimea şi stilul său creativ obişnuit, Eldon Taylor examinează atât teme actuale cât şi atemporale. Nu am nici o îndoială că cititorii se vor întâlni cu esenţa – cu ei înşişi.

Dianne Arcangel, M.S., autoarea cărţii „Afterlife Encounters“

Oau – această carte chiar îţi deschide ochii! Aşa cum spune Eldon, nu e pentru cei «slabi de inimă», dar mai mult ca sigur este pentru persoana care caută răspunsul la această întrebare veche: «Cine sunt eu?» Eldon te îndrumă să-ţi examinezi gândurile, convingerile şi dorinţele cele mai profunde. Deşi acest proces poate fi o provocare, îţi recomand să nu renunţi la el, deoarece poate fi catalizatorul unor descoperiri profunde. Cartea „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“ este unică, provocatoare şi transformatoare.

Marci Shimoff, co-autor al „Supă de pui pentru sufletul femeii“

Ce urmare perfectă a ultimelor trei cărţi de succes ale lui Eldon – e minunată! În loc să încerce să te convingă de validitatea controlului asupra gândirii, Eldon desface straturile propriei tale minţi şi te ajută să te separi pe tine şi convingerile tale de cele impuse de către societate. Dacă îţi doreşti cu adevărat să faci mai mult decât să vorbeşti despre puterea personală, această carte este o necesitate!

Peggy McColl, autoare a cărţii de succes „Your Destiny Switch“

Această carte ar trebui să vină însoţită de un avertisment. Ea reprezintă centura neagră în ceea ce priveşte modul de a descoperi esenţa noastră adevărată. Mi-a răsturnat lumea cu susul în jos şi mi-a schimbat gândirea! Nu cumpăra această carte, dacă nu eşti într-adevăr dispus să te descoperi, acolo unde nici nu crezi că te afli. „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“ este un titlu prea blând pentru această carte. A o citi înseamnă a o trăi ‒ şi trebuie să te pregăteşti pentru provocare.

Shazzie

În acord cu tema lui de conştientizare progresivă, în „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“ Eldon Taylor ridică întrebări care ne forţează să ne examinăm fiinţa interioară. În această carte minunată, Eldon îi permite cititorului să ofere răspunsuri ce pot fi destul de surprinzătoare – chiar şocante – pe măsură ce natura lui reală iese la suprafaţă. Recomand cu căldură această carte, ca un pas către iluminare. Citeşte-o – şi apoi, mai citeşte-o o dată. Am urmat instrucţiunile şi am lăsat o perioadă cartea din mână, după fiecare capitol. Cred că atunci când o voi citi a doua oară, cartea va genera şi mai multe gânduri, pe măsură ce peste zile, luni, sau ani de acum încolo, perspectiva mea s-ar putea schimba, în moduri interesante. Se spune că dacă un om are aceeaşi gândire ca în urmă cu zece ani, atunci a pierdut zece ani din viaţă. Va fi interesant să citesc cartea după o vreme. Bănuiesc că este un volum pe care-l poţi citi iar şi iar şi să găseşti o semnificaţie diferită de fiecare dată – similar cărţii The Book of Five Rings, a lui Musashi.

Dr. John L. Turner, autor al cărţii „Medicine, Miracles and Manifestations“

O altă lovitură reuşită pentru Eldon Taylor. Cel mai evaziv dintre subiecte, Sinele, este abordat în mod strălucit şi cu atenţie, de unul dintre marii gânditori ai timpului nostru. „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“ analizează concepte precum călătoria prin gândire (nu prin timp), printr-o examinare profundă a umanităţii şi o căutare a valorilor umane comune. Apropo, orice mentor numit SPA îmi atrage atenţia! Eldon are un capitol surpriză, cu momente de încântare pentru mintea ta, într-o carte care mi-a adus lacrimi în ochi şi speranţă în inimă.

Terri Marie, director executiv, White Wing Entertainment

Mai mult decât un declanşator al creierului, „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“ este un declanşator profund pentru suflet. Eldon Taylor reuşeşte întotdeauna să-i oblige pe cititorii săi să pună la îndoială realitatea şi rolul pe care îl joacă în percepţia acesteia. Educatorul cel mai bun este cel care îşi inspiră elevii să gândească singuri!

Angelina Heart, autoarea cărţii „The Teachings of Little Crow: The Journey of the Soul“

Eldon Taylor îşi continuă explorarea proceselor subtile – însă inerent fundamentale – proprii oamenilor dotaţi cu un creier care gândeşte, ale căror emoţii determină comportamentul la toate nivelurile condiţiei umane. Acest lucru este în special relevant, atunci când trăieşti în comunitate cu alţii care sunt predispuşi la aceeaşi dilemă. Această carte este o viziune profundă, provocatoare, despre modul în care procesul de luare a deciziilor include emoţii, percepţii şi opţiuni, cum gândim, cum acţionăm şi cum ne trăim vieţile în expresiile lor multiple. A te cunoaşte pe tine însuţi este cea mai mare provocare a vieţii, deoarece evaluarea de sine este un experiment mental, desfăşurat clipă de clipă.

Elaine Smitha, autor al cărţii „If You Make The Rules, How Come You’re Not Boss?“; producător şi gazda unor emisiuni la Evolving Ideas© Radio & TV

Cine ştie cât de mult din mintea noastră ne aparţine, cu adevărat? Cât de mult din gândirea noastră este guvernată de programarea din mass-media populară, de dinamica de familie, sau de influenţele culturale şi istorice, adânc înrădăcinate? Noua carte a lui Eldon Taylor, „Ce-ar fi dacă?“, dă la o parte straturile propriei noastre gândiri, pentru a dezvălui sinele noastre autentice – sau invers, produsul programării altcuiva. Această carte provocatoare ne ajută să examinăm toate întrebările care încep cu „Ce-ar fi dacă?“, din vieţile noastre.

Caroline Sutherland, autoarea cărţii „The Body Knows… how to Stay Young“

Profundă, fascinantă, ireverenţioasă şi provocatoare sunt doar câteva cuvinte pentru a descrie cartea lui Eldon Taylor, „Ce-ar fi dacă?“ Pentru a-ţi găsi sinele autentic Acest ghid te face să-ţi pui la îndoială ipotezele, să gândeşti în afara limitelor şi să creşti personal şi spiritual; ea îţi va oferi posibilitatea de a te înţelege mai bine şi de a ajunge mai aproape de iluminare. O recomand călduros, tuturor celor care doresc să-şi depăşească credinţele limitative, să pună capăt resemnării şi apatiei şi să fie pe deplin treji, astfel încât să ajungă la o mai mare fericire şi împlinire.

Dr. Joe Rubino, fondator al CenterForPersonalReinvention.com; creator, SelfEsteemSystem.com

Înţelegerea de sine este biletul tău spre plenitudine, bucurie, libertate personală, sănătate… chiar bogăţie. Cărţile, CD-urile şi celelalte produse ale lui Eldon Taylor sunt întotdeauna de ultimă oră. Recomand cu căldură cele mai recente perle de înţelepciune ale sale.

Doris Helge, Ph.D., autor al cărţii „Joy on the Job“

Eldon Taylor a suflat praful de pe lucrările celor mai mulţi dintre scriitorii din domeniul dezvoltării personale, abordând direct multe aspecte tabu. Cu sinceritate, cu curaj şi, cu multă profunzime, cartea „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“ îl duce pe cititor într-o serie de experimente de gândire, pentru a expune vederii cât de mult am cedat în exterior, din puterea noastră. Lecţiile din această carte sunt vitale, dacă doreşti să experimentezi ce înseamnă să fii liber, pentru a ajunge la cel mai înalt nivel al cunoaşterii de sine.

Recăpătarea puterii personale a făcut un salt uriaş în această carte uimitoare, a lui Eldon Taylor. „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“constă într-o serie de experimente mentale, care te vor scoate din credinţele rigide pe care nici nu ştiai că le ai, într-un mod de viaţă care-ţi permite să-ţi exprimi pe deplin unicitatea şi talentele tale uimitoare. O recomand din tot sufletul.

Crystal Andrus, autor

Dă-i acestui om un pix şi hârtie şi iese o capodoperă. Eldon Taylor a făcut-o din nou! Acoperă fiecare colţ de spiritualitate şi apoi îl scoate la lumină, ca să înţeleagă toată lumea. Capitolul 13 pune stop minţii. Îi oferă cititorului şansa să-şi liniştească mintea şi să înţeleagă căutarea fericirii şi păcii, cu integritate.

Hossca Harrison, fondator al Jonah Life Institute

Noua carte a Dr. Taylor, „Ce-ar fi dacă? Provocările cunoaşterii de sine“, este o lectură necesară pentru toţi cei care învaţă să-şi depăşească limitele. E una dintre cele mai pătrunzătoare şi mai provocatoare cărţi scrise până acum. O recomand cu căldură.

Peter Calhoun, autor al cărţii „Soul on Fire“

În cea mai recentă dintre cărţile sale, care explorează aspecte vitale, legate de credinţă contra cunoaştere, Eldon Taylor îi implică pe cititori în întrebările provocatoare şi atent puse, concepute pentru a ne ajuta să descoperim cine suntem cu adevărat. El ne îndrumă să ne uităm la noi înşine, la acţiunile şi valorile noastre, cu ochi de copil. Implicaţiile pentru societatea noastră sunt ample. „Ce-ar fi dacă?“ este o carte care merită să fie citită şi discutată între prieteni, în familii şi grupuri din întreaga ţară.

Steven Halpern, compozitor, artist şi autor al „Sound Health“

După cărţile sale „Alegeri şi Iluzii“, „Programare Mentală“ şi „Ce înseamnă asta?“, un singur cuvânt îmi vine în minte, pentru a defini stilul lui Eldon Taylor, pe care l-am observat şi în această ultimă carte: magnetic. Odată ce am început să citesc, nu am putut să las cărţile din mână, până când nu le-am terminat. Ca şi lucrările sale anterioare, „Ce-ar fi dacă?“ este scrisă pentru toţi cei care sunt deja pe banda rapidă, care doresc să-şi accelereze dezvoltarea spirituală, precum şi pentru cei care sunt de-abia la începutul călătoriei lor spirituale. Concepută ca un dialog interior remarcabil de dinamic, cartea îi provoacă continuu pe cititori să fie întotdeauna conştienţi de toate motivaţiile posibile din spatele alegerilor lor. Atunci când se ia o decizie de a acţiona, ar trebui să se ia de la cel mai înalt nivel de conştiinţă. Prin numeroase exemple de rafinare a analizei alegerilor, cititorii primesc darul de a conştientiza – o deprindere de viaţă de nepreţuit. În cele din urmă, suntem invitaţi să privim în interior, cu onestitate, detaşare şi cu mintea deschisă; şi să începem procesul prin care să ne re-creăm, cu înţelepciune, fiind în acelaşi timp conştienţi de toate subtilităţile minţii subconştiente. Scopul final este re-crearea sinelui real, fără imperfecţiunile induse de iluziile acestei vieţi. Ştiind că acesta este un proces de lungă durată, trebuie să învăţăm răbdarea şi să dezvoltăm coerenţa. Cu fiecare carte, continuând să ne ofere instrumentele cunoaşterii de sine, Eldon Taylor se dovedeşte din nou a fi un mare învăţător. Contribuţia sa la responsabilizarea continuă a rasei umane, pe drumul ei de ascensiune spirituală, nu poate fi contestată.

Cristian Enescu, doctor în medicină

Ca să fii, cu adevărat, conştient de puterile tale, de potenţialul tău cel mai înalt şi de lumea din jurul tău, s-ar putea să ai nevoie să te desprinzi de ceea ce crezi că ştii şi crezi despre tine, bine şi rău, adevărat şi fals. Încă o dată, Eldon Taylor ne duce într-o călătorie de reflecţii profunde (lucru ce nu e întotdeauna şi uşor), care dezvăluie marile nepotriviri din propriile noastre convingeri, valori şi perspective – şi condiţionarea ce dă formă realităţii pe care se pare că au creat-o. O explorare demnă de admiraţie, deşi uneori incomodă, cartea „Ce-ar fi dacă?“ îţi va oferi intuiţii profunde, nu prin răspunsuri sau sfaturi de la o autoritate, ci invitându-te să examinezi diferite scenarii şi întrebări ce nu vin întotdeauna cu răspunsuri simple, clare. Această carte te va ajuta să accesezi o inteligenţă care există dincolo de concluziile, evaluările, opiniile şi judecăţile care te-au condiţionat să crezi lucruri cu care nu eşti întru-totul de acord; iar în acest proces, vei deveni conştient de existenţa unui sine mai autentic!

Anita Pathik Law, autoarea cărţilor „Puterea drumului pe care mergem; calea conştiinţei noastre colective“ şi „Reîntoarcerea la intenţia noastră originală: să ne acceptăm propria devenire“

Cuprinsul cărţii: „Ce ar fi dacă?“

 • Cuvinte de apreciere pentru cartea „Ce-ar fi dacă?“
 • Prefaţă
 • Introducere: Nu călători în timp, ci călători în gândire
 • Pregătirea pentru călătorie
 • Amintire: Cine sunt eu?
 • Fiinţa adevărată
 • Efectul Lucifer
 • Vina este contagioasă social
 • Căutarea spirituală
 • Ce înseamnă totul
 • Animale de companie şi viaţa de apoi
 • Crimă şi pedeapsă
 • Visul din vis
 • O viaţă interioară bogată
 • Iubeşte-ţi aproapele
 • Ce-ar fi dacă nu ar exista capitolul 13?
 • Căutarea fericirii
 • Căutarea puterii
 • Nevinovat
 • Camelot
 • Drepturile Omului
 • E urmat de F
 • Certitudine
 • Prejudecăţi?
 • Când creşti
 • Semnificaţie: Totul e o simulare
 • Mica minciună
 • Discernământ
 • Viaţa neexaminată
 • Concluzii: Examenul
 • Epilog: Unde mă duc, de aici?
 • Anexă
 • Note de final
 • Mulţumiri
 • Despre autor