0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Sinele tău extrasenzorial
Carte

Sinele tău extrasenzorial

Sinele tău extrasenzorial. Editura Agni Mundi
Detalii carte

Autor(i): Melissa Alvarez
Editura: Agni Mundi
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 231 (15x23 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pe măsură ce vălurile dintre lumea noastră şi alte dimensiuni continuă să se subţieze, mulţi oameni experimentează acum fenomene paranormale, mai mult ca niciodată. Ei au parte de ceea ce poate fi descris doar ca „experienţe paranormale“. Dar, având doar experienţe paranormale înseamnă că eşti un om cu capacităţi extrasenzoriale? Toată lumea are capacităţi extrasenzoriale? Şi cel mai important, ce ar trebui să facem cu aceste experienţe şi capacităţi?

Dacă credem că am venit pe planetă fără a avea vreo cale de a comunica cu cineva sau cu orice altceva decât cu noi înşine, atunci abilităţile noastre extrasenzoriale care ies acum la iveală şi multitudinea aparentă de experienţe paranormale, ar părea probabil bizare. Este esenţial ca noi să învăţăm să recunoaştem, să înţelegem şi să dezvoltăm darurile noastre extrasenzoriale înnăscute, nu ca pe ceva de care ar trebui să ne temem sau să pe care să-l înţelegem greşit, ci ca pe ceva minunat care ar trebui întâmpinat cu bucurie, respectat şi îmbrăţişat ca un membru de onoare al familiei. Când facem acest lucru, ne ridicăm frecvenţa nu doar ca indivizi ci, de asemenea, ca o conştiinţă colectivă la nivel global. Şi aceasta este ceea ce ne propulsează mai departe spre ascensiunea noastră inevitabilă.

Este timpul să devenim tot ceea ce putem fi, astfel încât să ne putem ajuta unul pe celălalt în această călătorie. Este timpul să ne acceptăm pe deplin darurile înnăscute ca pe binecuvântările care sunt. Toate semnele indică în mod clar acest lucru. Şi când aţi descoperit aceste semne, veţi observa că vi se vor revela chiar mai multe lucruri – veţi descoperi legătura voastră adevărată şi infinită cu tot ceea ce există.