0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autocunoaştere
  4. Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte de a muri (CARTE AUDIO)
Carte

Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte de a muri (CARTE AUDIO)

Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte de a muri (CARTE AUDIO). Editura
Detalii carte

Autor(i): John Izzo
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 1 CD (14x14 cm)
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Dacă vrei să ştii secretul unei vieţi fericite, întreabă pe cineva care a trăit una.

„Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte de a muri“ este o carte bazată pe 235 de interviuri cu oameni între 60 si 100 de ani. De la bărbieri la supravieţuitori ai Holocaustului sau şefi de trib aborigeni, toţi aceştia adună peste 18000 de ani de experienţă de viaţă. Timp de 6 ore şi 3 minute, cât durează audierea acestei cărţi, aveţi ocazia să desluşiţi misterele celor cinci secrete despre care John Izzo ne vorbeşte:

Întotdeauna oamenii se vor întreba dacă îşi trăiesc viaţa cu adevărat.

Oamenii fericiţi ştiu ce anume îi face fericiţi şi nu se abat de la priorităţile lor.

Cu toate că, teoretic, toţi ne confruntăm cu nevoile proprii, foarte puţini dintre noi cunosc, practic, ceea ce este de făcut pentru a ne simţi îndepliniţi.

Din lipsa dezvoltării personale personale, a minţii sau a evoluţiei spirituale, suntem pe cale să creştem regrete la umbra ignoranţei.

Adunând cele cinci secrete, am putea spune că veţi oferi mai mult decât primiţi în momentul în care deveniţi iubire, şi trăind astfel clipa, nu veţi păstra niciun regret dacă veţi fi sinceri cu dumneavoastră.

Această carte audio vă va face, probabil, să râdeţi, să gândiţi lucruri pe care nu le-aţi mai gândit până acum, să vă regăsiţi, să vă întrebaţi sau să găsiţi inspiraţia de care aveaţi nevoie.

Cartea se adresează tuturor, indiferent de vârstă. John Izzo spune că:

„Uneori când vorbesc cu oameni de 40 sau 50 de ani, aceştia se comportă de parcă viaţa lor este pe sfârşit. Dar ei sunt adulţi doar de 25 de ani.“

Pentru a fi mulţumiţi de felul în care trăim, nu trebuie să uităm două mari adevăruri ale vieţii umane: Primul este acela că avem o cantitate de timp nedefinită (pot fi 100 sau pot fi 30 de ani). Al doilea adevăr este că această cantitate de timp o putem petrece în nenumărate moduri. Alegerea de a ne ocupa timpul cu un lucru sau altul, ne aparţine în totalitate.

Pentru a putea trăi viaţa la maximum, avem nevoie mai multă de înţelepciune decât de cunoştinţe.