0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocunoaștere
  4. Găsește răspunsuri... despre...
Carte

Găsește răspunsuri... despre...

Găsește răspunsuri... despre.... Editura Ascendent
Autor(i): Lise Bourbeau
Editura: Ascendent
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 416 (14x21 cm)
Preţ: 46,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Notă – Această carte conține o parte din celelalte cărți scrise de Lise Bourbeau publicate în limba română (vezi mai jos cuprinsul cărții care trimite la cărțile cuprinse în această carte).

Toate întrebările din această carte mi-au fost puse de oameni ca tine, în timpul conferințelor și cursurilor pe care le-am ținut.

Această culegere de întrebări și răspunsuri a fost concepută ca să te ajute să pui în practică noțiunile pe care le-am dezvoltat în celelalte cărți ale mele.

Dacă nu le-ai citit încă, te-aș sfătui să o faci înainte de a începe lectura paginilor următoare.

Pentru ca această carte să-ți fie cu adevărat de ajutor, citește întrebarea și dă-ți mai întâi propriul răspuns înainte de a-l citi pe al meu.

Vei remarca faptul că sunt mai multe întrebări din partea sexului feminin decât a celui masculin. Era previzibil, deoarece femeile urmează cursuri de dezvoltare personală și asistă la conferințe într-un număr mai mare decât bărbații. E vorba de principiul feminin în sine care ne îndreaptă pe noi, femeile, spre o cercetare interioară personală.

Pe de altă parte, vei vedea că majoritatea întrebărilor ar fi putut fi puse atât de către bărbați cât și de către femei.

În această carte nu am tratat frica de moarte căci multe alte frici sunt legate de acest subiect. Un subiect care va face parte dintr-o altă carte care va trata moartea, lumea astrală, reîncarnarea, obsesiile și cazurile de posedare.

Totodată, frica de a nu fi respins va fi tratată în cartea despre stima de sine și dragostea de sine.

În plus, o altă carte se va ocupa, în detaliu, de modalitățile de trecere la acțiune și de modul cum poți face diferența între dorință și necesitate, control și renunțare.

Unele întrebări din prezenta carte ar putea fi regăsite în alte cărți, căci ating mai multe teme strâns legate.

Toate răspunsurile date aici sunt bazate pe o abordare verificată, aflate la baza filozofiei de viață predate de Centrul Ascultă-ți corpul.

Nu pretind că AM RĂSPUNS la toate. Dar înainte de a-ți spune: „Sunt sigur că această soluție n-o să dea rezultatul pe care-l vreau“, îți sugerez să o experimentezi de cel puțin trei ori înainte de a o abandona.

Nu te lăsa păcălit de mental. Lasă-ți mai degrabă inima să decidă și nu teama creată pe plan mental.

Dacă vei continua să nu folosești decât ce-ai învățat în trecut ca să-ți gestionezi momentul prezent și nu experimentezi nimic nou atunci să nu fii surprins dacă puține lucruri se vor schimba în bine în viața ta.

Vrei o îmbunătățire a vieții tale? Alege atunci să trăiești noi experiențe!

Succes!

Cu dragoste,

Lise Bourbeau

Cuprinsul cărţii: „Găsește răspunsuri... despre...“