0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Arta de a găsi dreapta măsură
Carte

Arta de a găsi dreapta măsură

Arta de a găsi dreapta măsură. Editura All
Cumpăr

Cum să te bucuri de viață

Autor(i): Anselm Grün,
Editura: All
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Alergăm în fiecare zi pentru a câștiga mai mult și pentru a ne simți mai mulțumiți. Avem sute sau mii de prieteni pe Facebook, casă, mașină, serviciu, dar nu suntem mulțumiți. Iar nemulțumirea ne îmbolnăvește, sufletește și trupește.

Dar cum să fim mulțumiți? Anselm Grün, cel mai iubit autor de literatură spirituală din Germania, ne arată calea cea mai ușoară, învățându-ne cum să abordăm problemele vieții cotidiene pentru a fi mai senini, mai puțin stresați, mai sănătoși, mai mulțumiți și, desigur, fericiți.

Pentru a descoperi ce este esențial avem nevoie de discretio, de darul de a separa ceea ce este cu adevărat important de ceea ce știm sigur că putem da deoparte. Mulți își pierd această capacitate de a decide. Lasă totul să se întâmple de la sine, acceptă tot ce vine din afară. Dar nu trebuie să știm tot. Nu avem nevoie de toate informațiile care se găsesc pe internet. Multe informații care ne invadează nu fac altceva decât să ne sece sufletul, și nu ne mai dau posibilitate să gândim cu mintea noastră și să ne dezvoltăm propriile idei.