0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Cele cinci elemente esenţiale ale vieţii
Carte

Cele cinci elemente esenţiale ale vieţii

Cele cinci elemente esenţiale ale vieţii. Editura Amaltea
Detalii carte

Ghidul succesului personal

Autor(i): Jim Rohn
Editura: Amaltea
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 120 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


că vă doriţi să schimbaţi ceva în viaţă. Poate consideraţi că meritaţi mai mult decât sunteţi plătiţi sau că sunteţi înzestraţi cu un talent mult mai mare, pe care profesia sau activitatea curentă nu vă permite să-l exploataţi la maxim. Poate că vă confruntaţi cu nişte dileme personale, care vă tulbură existenţa.

Indiferent ce v-a împins să recurgeţi la analiza ideilor prezente în această carte, se pare că vă aflaţi în căutarea unor răspunsuri. Faceţi parte dintre norocoşii vieţii, care sunt gata să întreprindă câteva schimbări în universul lor - şi acesta este subiectul cărţii de faţă: transformarea vieţii din ceea ce este în prezent în ceea ce ar trebui să fie.

„Pentru a avea mai mult trebuie să evoluăm mai mult“ este chintesenţa filozofiei dezvoltării personale, a succesului şi fericirii, subiecte abordate de Jim Rohn în cartea „Cele cinci elemente esenţiale ale vieţii“.

Rezultatele şi stilul de viaţă sunt efectele, dar filozofia noastră personală, atitudinea şi activitatea sunt cauzele supreme ale efectelor. Pentru a schimba efectele, trebuie să schimbăm cauzele. Cu toate acestea, cei mai mulţi oameni blamează efectele, dar continuă să susţină cauzele. După ce veţi citi şi vă veţi însuşi acest ghid al succesului personal, veţi descoperi un potenţial nemărginit, cum nu aţi crezut vreodată că poate exista.