0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autoeducare
 4. Cele şapte comori lăuntrice
Carte

Cele şapte comori lăuntrice

Cele şapte comori lăuntrice. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. John F. Demartini
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 223 (14x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Cele şapte comori lăuntrice“ vorbeşte despre bogăţiile interioare pe care le avem, fără excepţie, fiecare dintre noi, genii sau oameni simpli.

Plecând de la studiul principalelor şapte frici pe care le-a regăsit la majoritatea clienţilor şi cursanţilor săi, autorul, Dr. John F. Demartini, identifică şapte comori lăuntrice – şapte aspecte pozitive, diametral opuse, care, prin exerciţiu, anulează fiecare frică fundamentală.

Partea îmbucurătoare este că avem cu toţii aceste comori lăuntrice, dar, ca fiecare comoară îngropată adânc în interiorul nostru, este nevoie de puţin efort pentru a o scoate la suprafaţă.

Autorul îi dedică un capitol aparte fiecărei comori lăuntrice şi ne învaţă, prin metode simple şi eficiente, uşor de pus în practică, cum să ne dezvoltăm potenţialul interior.

Aceste comori lăuntrice sunt:

 • geniul – comorile mentale, care contrabalansează frica de deficienţele intelectuale (teama că nu ne ridicăm, din punct de vedere intelectual, la înălţimea aşteptărilor celorlalţi);
 • nemurirea – comorile fizice, care contrabalansează frica de deficienţele fizice;
 • divinitatea – comorile spirituale, care contrabalansează frica de eşec;
 • bogăţia – comorile financiare, care contrabalansează frica de sărăcie;
 • puterea – comorile profesionale, care contrabalansează frica de judecata societăţii;
 • unitatea – comorile familiale, care contrabalansează frica de respingere;
 • leadership-ul – comorile sociale, care contrabalansează frica de autoritate;

Un alt aspect interesant şi inedit pe care îl propune această carte este găsirea contrabalansului în fiecare lucru care ni se petrece: găsirea părţii pozitive în fiecare lucru negativ şi găsirea părţii negative în fiecare lucru pozitiv.

Dezvoltată în Metoda Demartini®, care este detaliată într-un capitol întreg din carte, această tehnică de găsire a echilibrului în viaţă este una dintre cele mai eficiente care există.