0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Cum m-am vindecat de nefericire
Carte

Cum m-am vindecat de nefericire

Cum m-am vindecat de nefericire. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): Gigi Ghinea
Editura: All
Colecţia: Sian Help
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 32,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Cum m-am vindecat de nefericire“ este o carte care nu le spune cititorilor cum să îşi schimbe viaţa, ci le oferă instrumentele necesare luării propriilor decizii pentru a obţine o viaţă mai bună.

Prin puterea exemplului personal, autoarea insuflă curaj şi inspiraţie celor care parcurg paginile cărţii; fie că este vorba despre ideea creării celor două caiete – unul în care să noteze în fiecare zi evenimentele pozitive şi unul în care să scrie despre problemele întâlnite –, fie că este vorba despre împărtăşirea propriei experienţe a drumului spre fericire, Gigi Ghinea se apropie de cititor şi îi demonstrează acestuia că puterea de transformare şi puterea de a fi fericit se află în mâinile sale.

Decizia de a te vindeca e adeseori luată de unul singur, însă nimeni nu trebuie să se vindece singur, în cele din urmă. Vindecarea este mult mai profundă atunci când eşti martorul vindecării altora. Atunci când îşi privesc durerea în faţă, oamenii se simt egali. Atunci când durerea este recunoscută, oamenii învaţă să spună adevărul despre experienţa lor.