0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autoeducare
 4. Tu eşti soluţia
Carte

Tu eşti soluţia

Tu eşti soluţia. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

O aventură AO

Autor(i): Mark Victor Hansen, Bill Froehlich
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 284 (15x22 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Tu eşti soluţia“ creionează aventura suprarealistă a doi copii ce încearcă să-şi găsească drumul spre casă. Pierduţi în spaţiu şi timp, Ashley şi Brian trec printr-o serie de încercări iniţiatice până când, în cele din urmă, au revelaţia faptului că ei înşişi sunt harta care duce acasă şi că, în definitiv, ei sunt soluţia.

Avem de-a face cu o povestire alegorică ce încearcă să îmbine, prin său firul narativ, conştiinţa valorilor universale cu o dezvoltare personală armonioasă. Scenariul exterior al povestirii se modifică în funcţie de schimbările ce se petrec în conştiinţa celor doi copii.

Acest artificiu literar antrenează spiritul cititorului pe două planuri. întâi, prin prisma locurilor vizitate şi a personajelor întâlnite, cei doi copii capătă o perspectivă limpede asupra crizei de valori cu care se confruntă societatea contemporană. În paralel şi în al doilea rând, oferind copiilor cheia de interpretare a acestor realităţi exterioare, misteriosul personaj AO asigură dezvoltarea interioară a celor două personaje principale şi implicit a cititorului.

Această carte este o fabulă care chiar poate schimba viaţa unui cititor, „Tu eşti soluţia“ îi va distra, inspira şi transforma pe cei care o vor citi.

Ca toate marile fabule, „Tu eşti soluţia“ le vorbeşte cititorilor pe niveluri multiple. În primul rând, „Tu eşti soluţia“ va amuza şi va inspira, dar după aceea, aşa cum doar foarte puţine fabule au reuşit (Pescăruşul Jonathan Livingston - este poate cel mai bun exemplu), „Tu eşti soluţia“ oferă, de asemenea, şi sfaturi practice.

Această fabulă se adresează sutelor de milioane de cititori care s-au bucurat de cărţile din seria „Supă de pui pentru suflet“ şi de serialele de televiziune MacGyver.

„Ai avut vreodată sentimentul că trebuie să fii luat de mână şi condus spre un loc mai bun? În „TU eşti soluţia“, încântătorul AO te poartă într-o aventurăm eliberatoare, dezvăluind magia care AŞTEAPTĂ într-adevăr să se petreacă în viaţa ta chiar acum… şi arătându-ţi efectiv cum să o faci să se petreacă.

Dacă eşti gata să evadezi şi să experimentezi aventura succesului adevărat, ia această carte şi un scaun şi porneşte în prima ta călătorie cu AO cât de repede poţi!“ (Crystal Dwyer, orator internaţional şi autor al cărţilor „Gânduri Pure pentru Rezultate Pure“ şi „Viaţă Suplă – O persoană cu adevărat suplă vorbeşte despre ce înseamnă să fii în formă, zvelt şi sănătos“)

TU eşti soluţia pune în lumină posibilităţile infinite pe care universul le oferă tuturor. Fără a-şi dezminţi titlul, TU eşti soluţia ilustrează cu isteţime adevăratul potenţial din fiecare dintre noi de a crea atât o soluţie personală, cât şi o soluţie globală pentru numeroasele provocări cu care se confruntă fiecare dintre noi. TU eşti soluţia este o carte oportună şi foarte necesară, scrisă într-o manieră strălucită! Nu uitaţi să faceţi cunoscută această carte prietenilor, asociaţilor în afaceri şi mai ales celor dragi, inclusiv copiilor voştri!“ (Harry Singer, orator, antreprenor, preşedinte al Ultra International)

„Această carte minunată, caldă, inspiratoare îţi va descătuşa imaginaţia şi te va trezi la potenţialul nelimitat care sălăşluieşte în tine chiar acum, învăţându-te cum să îţi activezi posibilităţile şi cum să îţi atingi toate obiectivele.“ (Brian Tracy, autor de cărţi bestseller şi orator profesionist)

„Pregăteşte-te să îţi trezeşti întregul potenţial economic. Citeşte această carte!“ (Sharon Lechter, co-autor al cărţii „Tată Bogat, Tată Sărac“)

Aici este vorba despre a începe înainte de început. E adevărat, nicio altă carte nu începe de aici, însă aceasta este una originală, ce nu seamănă cu nimic din ceea ce aţi mai citit vreodată. Anticipăm că va fi, fără echivoc, cea mai edificatoare, mai incitantă pentru gândire, mai provocatoare pentru minte şi mai dezbătută carte pe care ai citit-o, despre care ai discutat, pe care ai ingerat-o şi digerat-o vreodată. Îţi va uimi sufletul şi îţi va face portofelul să crească. Bea cu voluptate din înţelepciunea ei, îngăduie-i conştiinţei tale să se extindă; apoi, citeşte-o ca pe o fabulă ce îţi va permite…

De ce? Îţi facem această ofertă absurdă deoarece, dacă eşti aliniat cu sursa ta divină, ORICE ESTE POSIBIL. De fapt, TOTUL ESTE POSIBIL. Fiecare dintre noi are o cale clară. Tu contezi! Tu eşti esenţial! Dacă nu gândeşti clar, este uşor să te simţi şi să fii pierdut. Această carte este un ghid clar despre cum să ajungi pe cale – şi să rămâi pe ea. Începem la final, cu o conversaţie confidenţială între tine şi personajul nostru principal – care este un personaj real – AO. În caz că te întrebi, se pronunţă A-Oh. Acest lucru te va ajuta să nu îţi încurci sau împleticeşti limba învăţând să îi pronunţi numele adevărat, pe care îl vei descoperi mai târziu… dacă citeşti mai departe.

AO are de împărtăşit cu sufletul tău idei profund importante, aşa că pregăteşte-te…

* * *

Dragă Cititorule,

Când ai avut o bună discuţie cu suflet ultima oară? Desigur, ai avut discuţii ca de la inimă la inimă şi ca de la cap la cap, „TU eşti soluţia“, dar eu vreau să îţi vorbesc ca de la suflet la suflet… ca de la o esenţă la alta. Tu eşti… tu eşti un suflet. Tu nu ai un suflet. Un suflet este energia ta sursă – răzbătând dinăuntru în afară. Tu crezi că îţi duci sufletul la biserică, la templu sau la locul tău de rugăciune şi că termini după câteva ore în care te-ai retras acolo. Ei bine, sufletul tău doreşte cu disperare mai multă comunicare. Citeşte această poveste neîntreruptă şi în desfăşurare. Îţi va face inima să cânte, deoarece este povestea fiecărui bărbat şi a fiecărei femei. Este povestea ta în desfăşurare şi în expansiune. Pregăteşte-te să fii luminat. Sufletul tău este conştienţa ta. Sufletul tău este adevărul tău.

Sufletul tău este o staţie de emisie şi recepţie pentru tot ceea ce ai făcut, faci şi vei face vreodată. Mâna ta se află pe butonul de reglare a frecvenţei. Dacă ştii cum, te poţi comuta pe frecvenţa infinitelor posibilităţi. Eu, AO, îţi voi spune cum, aşa că ascultă cu atenţie, prietene.

Universul conspiră pentru a te servi şi binecuvânta, în mod absolut şi total, în fiecare zi! Conspiră pentru a te face prosper, dacă ai în suflet scopul potrivit. Totul conlucrează spre binele tău. Succesul este condiţia ta naturală şi normală. Dacă nu îl ai, este fiindcă îl împiedici. La fel ca sacii de nisip dintr-un balon cu aer cald, este posibil să îi împiedici ascensiunea naturală cu sacii de nisip ai fricii, lăcomiei, anxietăţii, vinovăţiei, furiei, ambiţiei şi ai oricărui comportament de autosabotare.

Dezleagă-i şi lasă-i să cadă. Abundenţa – financiară sau de altă natură – nu are nimic de a face cu educaţia ta sau cu lipsa educaţiei sau cu un plan de afaceri ori cu lipsa unuia. Este o stare a minţii, una pe care sufletul tău o cunoaşte infinit de bine. Este o experienţă spirituală. Şoapta din inima ta spune: AI fost pus aici pentru a reuşi. Aceasta este starea ta naturală şi TU trebuie doar să o recunoşti şi să o accepţi acum.

TU EŞTI conştienţa ta, exteriorizată. Conştienţa ta creează tot ceea ce poate fi sau deveni vreodată. Nu există lipsă de hrană, apă, energie, haine sau de orice altceva. Facem această afirmaţie cunoscând pe deplin provocările care există pe această planetă, problemele percepute. Conştienţa ta poate crea o abundenţă a tuturor lucrurilor, peste tot. Întotdeauna.

Dacă EŞTI suficient de conştient. Când EŞTI în armonie perfectă cu starea ta naturală, EŞTI ca o picătură de ploaie care cade într-un curent de apă şi se contopeşte cu apa din jur, urmând în mod natural cursul apei. Eşti în uniune cu tot ceea ce te înconjoară. Eşti aici pentru a recrea Grădina Edenului cu abundenţă şi belşug pentru tine şi ai tăi şi, mai mult decât suficient, – da – abundenţă absolută pentru toţi, pretutindeni pe nava spaţială Pământ.

Asta este conştienţa. Este începutul începutului tău. Majoritatea oamenilor o văd ca pe un final, un loc unde trebuie să ajungi, undeva acolo. Ei se tem că drumul într-acolo este lung şi greu şi că ia mult timp. În inima ta, TU deja ştii că ea se află aici, acum, şi că ea este locul de unde vii. TE-ai născut complet echipat cu un GPS intern, sistemul tău de ghidare emoţională.

Începutul acestei noi conştientizări va determina o schimbare în câmpul conştiinţei care va călători în jurul lumii ca un vânt de schimbare pozitiv şi emoţionant. Şi TU – da, TU! – EŞTI creatorul experienţei tale, al vieţii tale şi TU vei lua această fabulă, precum cea despre „Împăratul care nu are haine“ şi vei schimba, în mod metaforic, hainele lumii, gândind gânduri noi, visând visuri imposibile şi aventurându-te curajos înainte.

Tu poţi şi vrei şi trebuie să îţi imaginezi posibilităţi în mod liber, acele descoperiri minunate pe care şi le imaginează unul înainte de a putea fi folosite de cei mulţi. Jules Verne, marele autor de literatură ştiinţifico-fantastică, scria în anii `60 ai secolului XIX că oamenii vor zbura deasupra pământului, se vor scufunda în adâncul mărilor, vor scormoni interiorul Pământului şi vor zbura cu rachetele în spaţiu. Fraţii Wright l-au crezut pe Jules Verne, au creat o teorie izvorâtă din ficţiunea sa şi au zburat pe o distanţă de aproximativ 4 metri la Kitty Hawk – lansând inovatoarea lume a aviaţiei. Jacques Cousteau l-a crezut pe Verne, a inventat acvalangul şi a creat scufundările în anii şaizeci. Oamenii de ştiinţă şi geologii folosesc raze laser pentru a tăia în Mama Pământ cu o dezinvoltură ce nu necesită niciun efort; Werner Von Braun a crezut că am putea trimite un om lună şi l-a convins pe Preşedintele John F. Kennedy să furnizeze cele necesare. TU EŞTI aici pentru a face la fel şi mult mai mult…

Ai acum permisiunea mea absolută şi completă. Aştept lucruri mari de la tine şi există multă iubire pentru tine aici. Aşteaptă-te cu toată fiinţa ca această zi să îţi aducă o binecuvântare, la fel cum va face fiecare zi de acum înainte.

Dacă îţi vine greu să crezi asta, atunci foarte serios, cu adevărat, absolut, trebuie să citeşti mai departe; te previn doar că ceea ce vei descoperi s-ar putea să te facă să debordezi de fericire şi de succes şi să radiezi de viaţă!

Cu afecţiune, Al Tău,

AO

Cuprinsul cărţii: „Tu eşti soluţia“

 • Dedicaţie
 • Prefaţă la prefaţă
 • Prefaţă
 • Temperatura creşte
 • Colapsul
 • Norii alegerii
 • Seminţele îndoielii
 • Un moment MacGyver
 • Norii conştienţei
 • Noţiunea soluţiei
 • Soluţia ce îţi poartă numele
 • Sinergia URS
 • Aceasta sau aceea… sau altceva
 • Soluţii ale sufletului
 • Mergi înainte
 • Postfaţă
 • Postfaţă după postfaţă
 • Mulţumiri