0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Finalizarea
Carte

Finalizarea

Finalizarea. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Disciplinează-te pentru a duce lucrurile la bun sfârşit

Autor(i): Larry Bossidy, Ram Charan
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Pagini: 263 (13x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Finalizarea deşi este cea mai importantă problemă cu care se confruntă afacerile în ziua de azi, totuşi e un concept pe care nimeni nu l-a explicat vreodată în mod satisfăcător.

Când spun finalizare, oamenii se gândesc la partea tactică a unei afaceri, la ceva ce liderii deleagă, în timp ce ei fac eforturi să perceapă problemele „mai semnificative“.

Această idee este complet greşită.

Finalizarea nu înseamnă doar tactici de lucru: este o disciplină şi un sistem. Trebuie sădită în strategia companiei, în obiectivele şi cultura ei. Iar liderul organizaţiei trebuie să fie extrem de implicat în procesul de finalizare. Nu poate delega ceva ce ţine strict de el.

Mai mult, nu poate delega componenta esenţială a procesului de finalizare: alegerea oamenilor potriviţi pentru posturile potrivite. Resursele umane sunt definitorii pentru orice organizaţie care aspiră la succes.

Iată motivul pentru care cartea „Finalizarea“ este bine-venită.

Finalizarea nu se reduce la a face sau nu anumite lucruri. Finalizarea reprezintă un set specific de comportamente şi tehnici de care o companie are nevoie pentru a obţine un avantaj competitiv. Este o disciplină prin ea însăşi. Disciplina decisivă ce îi asigură oricărui lider succesul.