0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Jocul vieții și cum să-l joci
Carte

Jocul vieții și cum să-l joci

Coperta cărții: Jocul vieții și cum să-l joci de la editura For You.
Cartea: Jocul vieții și cum să-l joci
Autor: Florence Scovel Shinn
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): Florence Scovel Shinn
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 160 (14x20 cm)
ISBN:9786066392983
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Jocul vieții și cum să-l joci“ este cea mai cunoscută carte a autoarei Florence Scovel Shinn, care a modelat domeniul evoluției spirituale și al Noii Gândiri, la începutul secolului XX.

A fost publicată în 1925, iar acum, la 90 de ani de la apariție, cartea rămâne la fel de profundă și de adevărată, deoarece Adevărul este unic, nu se demodează, iar cartea vorbește despre Adevăr.

Florence Scovel Shinn a avut marele merit de a sintetiza și populariza, prin cursurile ținute, învățături milenare despre Om și interacțiunea lui cu Universul, exemplificându-le prin situații inspirate din viața de zi cu zi (relația cu banii, familia, iubirea, profesia, Divinitatea etc.).

Din această carte mică, dar plină de adevăruri mari, aflăm că:

  • viața nu este o luptă, ci un joc – un joc în care nu poți câștiga dacă nu cunoști legea spirituală;
  • regulile acestui jos sunt cuprinse în Biblie: atât în Vechiul Testament, cât și în Noul Testament;
  • imaginația este „foarfeca minții“ și decupează fără încetare imaginile pe care omul le va întâlni în realitatea sa;
  • prin folosirea corectă a imaginației, omul poate dobândi tot ceea ce-și dorește: bani, bogăție, faimă, relația perfectă;
  • că fiecare gând și fiecare cuvânt de azi ne creează realitatea de mâine, de aceea este foarte important să ne antrenăm mintea să gândească în mod corect.

Presărată cu nenumărate citate din Biblie și cu exemple desprinse din realitățile vieții de zi cu zi, cartea lui Florence Scovel Shinn este o lectură recomandată tuturor celor care doresc să dobândească starea de bine.

Pentru toate problemele propuse de cursanții săi, autoarea oferea la cursuri o soluție în acord cu Legile Universului și afirmații care, prin repetare și conștientizare, puteau anula cele mai întâlnite blocaje din viață.

Toate acestea se regăsesc și în cartea „Jocul vieții și cum să-l joci“, precum și în „Calea magică a intuiției“, manuscrisul-eveniment pe care Editura For You are bucuria să îl publice în premieră.