0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Evoluție spirituală
  4. Nu e sfârșitul lumii
Carte

Nu e sfârșitul lumii

Nu e sfârșitul lumii. Editura For You
Cumpăr

Dezvoltarea rezilienței și optimismului în vremurile schimbării

Autor(i): Dr. Joan Borysenko,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 128 (14x20 cm)
Preţ: 9,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Lumea se află în stare de criză… însă nu este obligatoriu să fim și noi. Cunoaștem cu toții persoane puternice și energice, care își revin după situații dificile și își creează viața pe care și‑o doresc. Aceasta este promisiunea schimbării. Alți oameni cedează în fața stresului, își pierd speranța și sănătatea. Acesta este pericolul din vremurile schimbării. Vestea bună este că reziliența nu e doar un cadou ereditar, de care se pot bucura câțiva norocoși, ci este o abilitate pe care toți oamenii o pot exersa și stăpâni.

Persoanele reziliente întâmpină realitatea cu capul sus, acționează, caută înțelesurile profunde ale vieții, râd frecvent și sunt adevărați maeștri ai improvizării. Avem deja de‑a face cu un nou fel de selecție naturală. Pe măsură ce schimbarea și nesiguranța se accentuează, cei dominați de stres vor fi din ce în ce mai puțin competitivi, iar oamenii plini de speranță și rezistenți la stres vor conduce lumea.

„Joan Borysenko este cea mai deșteaptă femeie pe care am întâlnit‑o. Vă sfătuiesc să vă adăpați la acest izvor de înțelepciune.“ (Dr. Wayne W Dyer, autor al bestselerului: „Gata cu scuzele!“)

„Am scris această carte pentru a vă învăța cum să stați în fața fricii, fără ca văpaia ei să vă atingă. Sunt convinsă că puteți face asta. Orice vi s‑ar întâmpla, țineți minte… nu este sfârșitul lumii. Este doar un apel către geniul care dormitează în voi – și în noi toți – un geniu pregătit și capabil să recreeze lumea.“ (Dr. Joan Borysenko)