0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autoeducare
 4. Cel mai mare secret dintre toate
Carte

Cel mai mare secret dintre toate

Cel mai mare secret dintre toate. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Trecând dincolo de abundenţă la o viaţă de împlinire adevărată

Autor(i): Marc Allen
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 137 (11x17 cm)
Preţ: 11,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Cel mai mare secret dintre toate“, îndeamnă cititorii să nu se limiteze la o existenţă mediocră, ci să ţintească mai sus, conştientizând că visurile lor cele mai îndrăzneţe sunt, de fapt, realizabile.

Titlul este una dintre cele mai bune cărţi din literatura motivaţională universală şi un must-read pentru cititorii de cărţi de dezvoltare personală.

Autorul apelează la legea manifestării şi arată oamenilor cum să îşi utilizeze abilităţile fizice şi psihice pentru a genera succes, atât la nivel personal cât şi profesional.

Cartea explică cititorilor cum funcţionează această lege şi, în plus, oferă instrumentele necesare pentru a crea ceea ce este cu adevărat important în lume: fericire, împlinire, pace interioară şi exterioară.

„Abordarea unică a lui Marc către succes şi împlinire este foarte inspirantă. În Cel mai mare secret dintre toate, el explică cum secretul suprem pentru o viaţă plină de realizări este ceva ce trebuie să descoperim pe cont propriu, în modul şi în cuvintele noastre.“ (Shakti Gawain, autoarea bestsellerului „Vizualizarea creativă“)

Undeva, de-a lungul numeroaselor căi pe care le-am parcurs, a devenit evident pentru mine faptul că fiecare dintre noi este absolut unic. Într-un fel sau altul, fiecare dintre noi este un geniu original şi chiar creativ. Toţi avem de parcurs o cale lungă, întortocheată şi absolut originală, şi fiecare are propriul mod de a face descoperiri.

Câteodată, poate fi de ajutor să ascultăm povestea altei persoane; ceea ce a funcţionat pentru mine ar putea, la fel de bine, să funcţioneze şi pentru tine. Nu ezita să treci peste această parte introductivă, dacă vrei. Găseşte cuvintele care îţi suscită interesul şi sari peste restul.

Esenţa acestei cărţi se regăseşte în Partea întâi, în Partea a doua şi în Rezumat. Citeşte mai încet aceste părţi din carte şi înţelege sensul cuvintelor respective, mai ales în Rezumat, care se întinde pe doar câteva pagini. Vei observa că revin la punctele-cheie iar şi iar, exprimându-le în diferite moduri. În opinia mea, repetiţia este importantă; ne poate lua mult timp să procesăm acest tip de informaţie capabilă să ne schimbe viaţa şi, de fiecare dată când o auzim sau o citim, ni se fixează mai mult în minte.

O să încep cu o parte din povestea mea. În perioada dintre douăzeci şi treizeci şi ceva de ani, am avut parte de opusul atingerii lui Midas. Tot ce atingeam se destrăma. Mai rău chiar, în majoritatea timpului mă aflam într-un intens montagne russe emoţional, cu o varietate de forme de anxietate şi perioade de depresie imobilizatoare. Am renunţat la facultate pentru a mă alătura unei trupe de teatru care s-a destrămat după un an. M-am alăturat altei companii, iar aceasta s-a destrămat şi ea după doar câteva luni. Am ajuns la un centru Zen şi am fost dat afară pentru că am încălcat regulile. Am încercat un experiment de tip întoarcere acasă, care a durat doar câteva luni reci şi umede. Am petrecut mai mult de trei ani într-un centru budist tibetan, lucrând din greu, fără să câştig vreun ban şi fără să fac mari progrese în înţelegerea vreunui lucru care m-ar fi ajutat să-mi îmbunătăţesc viaţa lipsită de satisfacţie. Am rătăcit, timp de câţiva ani, în jurul amalgamului spiritual din Berkeley, California, trăind aproape din nimic.

Am fost concediat din posturile de ajutor de ospătar şi spălător de vase, pentru că eram prea încet. Am fost dat afară din postul de tipograf pentru că nu ajungeam la timp. Am avut o trupă rock care a rezistat câţiva ani înainte de a se destrăma.

Apoi, am împlinit treizeci de ani. M-am trezit într-o stare de şoc, înţelegând, în sfârşit, că nu mai eram un copil.

Nu aveam niciun loc de muncă şi nici economii sau alte bunuri, cu excepţia unui pian electric vechi şi stricat.

Ciupeam (un cuvânt pe care îl foloseam adeseori) de ici şi de colo, să fac rost de 65 de dolari în fiecare lună, pentru chiria micii mele garsoniere, situată într-o zonă dubioasă din oraşul Oakland, California.

Acea zi mi-a schimbat viaţa, pentru că am început să aplic unele idei în unele moduri noi, idei care înainte fuseseră doar gânduri pasagere, posibilităţi efemere şi îndepărtate în mintea mea. M-am aşezat şi am scris pe o hârtie ceea ce a devenit – pentru mine, în cuvintele mele – primul secret al manifestării: Primul pas în descoperirea secretului manifestării este să scrii pe hârtie scena ta ideală, visul vieţii tale de peste cinci ani. Începe cu finalul în minte şi păstrează-l în minte.

Există mult mai multe lucruri în cer şi pe pământ care sunt mult mai importante decât legea manifestării. Nenumărate persoane au descoperit secretul manifestării şi, totuşi, duc o viaţă nefericită, plină de durere şi frustrare.

Uitaţi-vă la vieţile unora dintre cei mai bogaţi oameni din lume şi veţi vedea vieţi pline de suferinţă, deoarece atât de mulţi dintre ei nu au învăţat secretul simplu al unei vieţi bine trăite: o viaţă de fericire şi pace interioară, o viaţă trăită cu sens, o viaţă sacră şi miraculoasă.

De-a lungul istoriei umanităţii, milioane de oameni au ştiut acest secret – şi au ştiut că este cel mai mare secret dintre toate, mult mai important decât oricare altul.

Şi fiecare dintre ei a încercat să-l transmită altora. Cuvintele au fost scrise şi spuse tare şi răspicat, în milioane de moduri diferite, inclusiv în fiecare dintre marile tradiţii spirituale din Apus şi Răsărit – în creştinism, budism, islamism, hinduism şi în tradiţiile indigene din toată lumea. Şi sunt rostite de un număr mare de învăţători şi lideri ai lumii de astăzi.

Nu este nimic nou în acest secret; este o filosofie perenă. Doar că majoritatea persoanelor nu sunt hotărâte să-l audă.

Secretul este iubirea. Iubirea este forţa creatoare a întregii vieţi; iubirea este tot ce contează. Toate celelalte scad în însemnătate şi dispar; doar iubirea şi viaţa sunt eterne. Acesta este cel mai mare secret dintre toate, secretul unei vieţi bine trăite – o viaţă preţioasă, o viaţă sacră, în care înţelegem miracolul lui ceea ce este. Este iubire, mereu şi pentru totdeauna.

Prin această carte de dezvoltare personală, Marc Allen povesteşte propriile experienţe care l-au ajutat să câştige şi să obţină lucrurile pe care şi le dorea prin legea manifestării sau secretele manifestării. El ne învaţă cum să trăim o viaţă merituoasă şi spirituală, utilizând totodată legea atracţiei într-o manieră mai spirituală.

Cel mai mare secret dintre toate este cea mai clară explicaţie a puterii manifestării scrisă până în prezent. Allen merge prin patru paşi simpli ai manifestării: Visează, Imaginează-ţi, Crede, Creează. Marc Allen descrie esenţa a ceea ce trebuie să facem ca să progresăm şi să ne creăm viaţa pe care vrem să o avem. Mesajul este clar, concis şi ne ajută să pornim în călătoria spirituală, să fim mai puţin stresaţi şi să ne atingem scopurile. Cartea este un manual de instrucţiuni pe care oamenii îl pot citi pentru a beneficia de sfaturile pe care le oferă Marc Allen. "Cel mai mare secret dintre toate" este o reflecţie a propriei lui vieţi care ne arată cum să ne realizăm visurile şi să facem schimbări care să ne aducă rezultatele pe care ni le dorim.

Cuprinsul cărţii: „Cel mai mare secret dintre toate“

 • INTRODUCERE
  • Cum am descoperit mai întâi secretul manifestării, iar apoi cel mai mare secret dintre toate
  • Valoarea fiecărui moment din trecut
  • Confruntarea cu îndoielile şi temerile
  • Cel mai mare secret dintre toate
 • PARTEA I-a – Descoperă secretul manifestării în propriile tale cuvinte şi aplică-l în stilul tău propriu
  • Legea manifestării
  • Cei patru paşi simpli către manifestare
   • Visează
   • Imaginează-ţi
   • Crede
    • Procesul convingerilor de bază
   • Creează
 • PARTEA A II-a – Descoperă cel mai mare secret dintre toate în propriile tale cuvinte şi trăieşte-l în propriul tău mod
 • REZUMAT – Cel mai mare secret dintre toate