0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Autoeducare
 4. Cel mai mare secret dintre toate
Carte

Cel mai mare secret dintre toate

Cel mai mare secret dintre toate. Editura ACT și Politon

Trecând dincolo de abundență la o viață de împlinire adevărată

Autor(i): Marc Allen
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 137 (11x17 cm)
Preţ: 11,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Cel mai mare secret dintre toate“, îndeamnă cititorii să nu se limiteze la o existență mediocră, ci să țintească mai sus, conștientizând că visurile lor cele mai îndrăznețe sunt, de fapt, realizabile.

Titlul este una dintre cele mai bune cărți din literatura motivațională universală și un must-read pentru cititorii de cărți de dezvoltare personală.

Autorul apelează la legea manifestării și arată oamenilor cum să își utilizeze abilitățile fizice și psihice pentru a genera succes, atât la nivel personal cât și profesional.

Cartea explică cititorilor cum funcționează această lege și, în plus, oferă instrumentele necesare pentru a crea ceea ce este cu adevărat important în lume: fericire, împlinire, pace interioară și exterioară.

„Abordarea unică a lui Marc către succes și împlinire este foarte inspirantă. În Cel mai mare secret dintre toate, el explică cum secretul suprem pentru o viață plină de realizări este ceva ce trebuie să descoperim pe cont propriu, în modul și în cuvintele noastre.“ (Shakti Gawain, autoarea bestsellerului „Vizualizarea creativă“)

Undeva, de-a lungul numeroaselor căi pe care le-am parcurs, a devenit evident pentru mine faptul că fiecare dintre noi este absolut unic. Într-un fel sau altul, fiecare dintre noi este un geniu original și chiar creativ. Toți avem de parcurs o cale lungă, întortocheată și absolut originală, și fiecare are propriul mod de a face descoperiri.

Câteodată, poate fi de ajutor să ascultăm povestea altei persoane; ceea ce a funcționat pentru mine ar putea, la fel de bine, să funcționeze și pentru tine. Nu ezita să treci peste această parte introductivă, dacă vrei. Găsește cuvintele care îți suscită interesul și sari peste restul.

Esența acestei cărți se regăsește în Partea întâi, în Partea a doua și în Rezumat. Citește mai încet aceste părți din carte și înțelege sensul cuvintelor respective, mai ales în Rezumat, care se întinde pe doar câteva pagini. Vei observa că revin la punctele-cheie iar și iar, exprimându-le în diferite moduri. În opinia mea, repetiția este importantă; ne poate lua mult timp să procesăm acest tip de informație capabilă să ne schimbe viața și, de fiecare dată când o auzim sau o citim, ni se fixează mai mult în minte.

O să încep cu o parte din povestea mea. În perioada dintre douăzeci și treizeci și ceva de ani, am avut parte de opusul atingerii lui Midas. Tot ce atingeam se destrăma. Mai rău chiar, în majoritatea timpului mă aflam într-un intens montagne russe emoțional, cu o varietate de forme de anxietate și perioade de depresie imobilizatoare. Am renunțat la facultate pentru a mă alătura unei trupe de teatru care s-a destrămat după un an. M-am alăturat altei companii, iar aceasta s-a destrămat și ea după doar câteva luni. Am ajuns la un centru Zen și am fost dat afară pentru că am încălcat regulile. Am încercat un experiment de tip întoarcere acasă, care a durat doar câteva luni reci și umede. Am petrecut mai mult de trei ani într-un centru budist tibetan, lucrând din greu, fără să câștig vreun ban și fără să fac mari progrese în înțelegerea vreunui lucru care m-ar fi ajutat să-mi îmbunătățesc viața lipsită de satisfacție. Am rătăcit, timp de câțiva ani, în jurul amalgamului spiritual din Berkeley, California, trăind aproape din nimic.

Am fost concediat din posturile de ajutor de ospătar și spălător de vase, pentru că eram prea încet. Am fost dat afară din postul de tipograf pentru că nu ajungeam la timp. Am avut o trupă rock care a rezistat câțiva ani înainte de a se destrăma.

Apoi, am împlinit treizeci de ani. M-am trezit într-o stare de șoc, înțelegând, în sfârșit, că nu mai eram un copil.

Nu aveam niciun loc de muncă și nici economii sau alte bunuri, cu excepția unui pian electric vechi și stricat.

Ciupeam (un cuvânt pe care îl foloseam adeseori) de ici și de colo, să fac rost de 65 de dolari în fiecare lună, pentru chiria micii mele garsoniere, situată într-o zonă dubioasă din orașul Oakland, California.

Acea zi mi-a schimbat viața, pentru că am început să aplic unele idei în unele moduri noi, idei care înainte fuseseră doar gânduri pasagere, posibilități efemere și îndepărtate în mintea mea. M-am așezat și am scris pe o hârtie ceea ce a devenit – pentru mine, în cuvintele mele – primul secret al manifestării: Primul pas în descoperirea secretului manifestării este să scrii pe hârtie scena ta ideală, visul vieții tale de peste cinci ani. Începe cu finalul în minte și păstrează-l în minte.

Există mult mai multe lucruri în cer și pe pământ care sunt mult mai importante decât legea manifestării. Nenumărate persoane au descoperit secretul manifestării și, totuși, duc o viață nefericită, plină de durere și frustrare.

Uitați-vă la viețile unora dintre cei mai bogați oameni din lume și veți vedea vieți pline de suferință, deoarece atât de mulți dintre ei nu au învățat secretul simplu al unei vieți bine trăite: o viață de fericire și pace interioară, o viață trăită cu sens, o viață sacră și miraculoasă.

De-a lungul istoriei umanității, milioane de oameni au știut acest secret – și au știut că este cel mai mare secret dintre toate, mult mai important decât oricare altul.

Și fiecare dintre ei a încercat să-l transmită altora. Cuvintele au fost scrise și spuse tare și răspicat, în milioane de moduri diferite, inclusiv în fiecare dintre marile tradiții spirituale din Apus și Răsărit – în creștinism, budism, islamism, hinduism și în tradițiile indigene din toată lumea. Și sunt rostite de un număr mare de învățători și lideri ai lumii de astăzi.

Nu este nimic nou în acest secret; este o filosofie perenă. Doar că majoritatea persoanelor nu sunt hotărâte să-l audă.

Secretul este iubirea. Iubirea este forța creatoare a întregii vieți; iubirea este tot ce contează. Toate celelalte scad în însemnătate și dispar; doar iubirea și viața sunt eterne. Acesta este cel mai mare secret dintre toate, secretul unei vieți bine trăite – o viață prețioasă, o viață sacră, în care înțelegem miracolul lui ceea ce este. Este iubire, mereu și pentru totdeauna.

Prin această carte de dezvoltare personală, Marc Allen povestește propriile experiențe care l-au ajutat să câștige și să obțină lucrurile pe care și le dorea prin legea manifestării sau secretele manifestării. El ne învață cum să trăim o viață merituoasă și spirituală, utilizând totodată legea atracției într-o manieră mai spirituală.

Cel mai mare secret dintre toate este cea mai clară explicație a puterii manifestării scrisă până în prezent. Allen merge prin patru pași simpli ai manifestării: Visează, Imaginează-ți, Crede, Creează. Marc Allen descrie esența a ceea ce trebuie să facem ca să progresăm și să ne creăm viața pe care vrem să o avem. Mesajul este clar, concis și ne ajută să pornim în călătoria spirituală, să fim mai puțin stresați și să ne atingem scopurile. Cartea este un manual de instrucțiuni pe care oamenii îl pot citi pentru a beneficia de sfaturile pe care le oferă Marc Allen. "Cel mai mare secret dintre toate" este o reflecție a propriei lui vieți care ne arată cum să ne realizăm visurile și să facem schimbări care să ne aducă rezultatele pe care ni le dorim.

Cuprinsul cărţii: „Cel mai mare secret dintre toate“

 • INTRODUCERE
  • Cum am descoperit mai întâi secretul manifestării, iar apoi cel mai mare secret dintre toate
  • Valoarea fiecărui moment din trecut
  • Confruntarea cu îndoielile și temerile
  • Cel mai mare secret dintre toate
 • PARTEA I-a – Descoperă secretul manifestării în propriile tale cuvinte și aplică-l în stilul tău propriu
  • Legea manifestării
  • Cei patru pași simpli către manifestare
   • Visează
   • Imaginează-ți
   • Crede
    • Procesul convingerilor de bază
   • Creează
 • PARTEA A II-a – Descoperă cel mai mare secret dintre toate în propriile tale cuvinte și trăiește-l în propriul tău mod
 • REZUMAT – Cel mai mare secret dintre toate