0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. Cum să creezi afluență (CARTE AUDIO)
Carte

Cum să creezi afluență (CARTE AUDIO)

Cum să creezi afluență (CARTE AUDIO). Editura ACT și Politon

Pașii de la A la Z pentru o viață mai bogată

Autor(i): Dr. Deepak Chopra,
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 1 DVD (14x14 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Cum să creezi afluență. Pașii de la A la Z pentru o viață mai bogată“ de Deepak Chopra este o carte audio cu durata de o oră și 18 minute, în lectura actorului Răzvan Hîncu.

„Conștiința avuției este cu mult mai mult decât a avea pur și simplu abilitatea de a face bani. Este o mentalitate ce implică să vedeți viața nu ca pe o luptă, ci ca pe o aventură magică în care nevoile vă sunt întâmpinate cu grație și ușurință.“ (Richard Carlson)

Autorul spune că materialul din această carte este extrem de concentrat și trebuie să fie literalmente metabolizat și experimentat în conștiința ascultătorului. Pentru cele mai bune rezultate este important să ascultați întregul audiobook o dată și, ulterior, să ascultați câteva minute în fiecare zi. Când terminați de ascultat, luați-o de la capăt. Faceți din asta un obicei pe viață, iar avuția, în toate formele sale, vă va urmări oriunde mergeți.

Afluența este realitate, iar adevăratul scop al acestei cărți este să vă ofere o pătrundere în natura realității. Toată creația materială, tot ceea ce puteți vedea, atinge, auzi sau gusta, este făcut din aceeași substanță și provine din aceeași sursă.

Citiți mai multe informații despre cartea audio „Cum să creezi afluență“

Principiile exprimate în acest audiobook se referă specific la crearea prosperității materiale nelimitate, dar aceste principii pot fi aplicate pentru a îndeplini orice dorință, deoarece sunt aceleași principii pe care natura le folosește ca să creeze realitate materială dintr-o esență nonmaterială.

Deepak Chopra spune că, la un nivel preverbal, toată natura vorbește aceeași limbă. În spatele veșmintelor vizibile ale universului, dincolo de mirajul moleculelor, de maya – sau iluzia – caracterului fizic, se află o matrice în mod inerent invizibilă, unitară, alcătuită din neant.

Autorul a alcătuit o listă de la A la Z, unde sunt prezentate stările conștiinței, energiei și informației care dau naștere experienței avuției în viață.

Ascultând această listă în fiecare zi, veți vedea schimbările care se întâmplă în mod spontan în viața voastră și ușurința fără efort cu care avuția și afluența vin în viața voastră.

Iată pe scurt componența listei:

 • A vine de la „ansamblul posibilităților“, nivelul de la care se poate crea orice.
 • B vine de la „mai bun și cel mai bun“.
 • C vine de la „cu inima ușoară“.
 • D vine de la „doctrina cererii și a ofertei“.
 • E vine de la „a exulta“.
 • F semnifică faptul că în orice „fiasco“ se găsește sămânța succesului.
 • G vine de la „gratitudine, generozitate, grație divină, gol și goană“ spre un țel.
 • H vine de la „harul fericirii și al umanității“ și de la faptul că oamenii sunteți aici pentru a-i face fericiți pe toți oamenii cu care intrați în contact.
 • I vine de la puterea intenției neabătute.
 • Î vine de la „a pune la îndoială“.
 • J vine de la faptul că nu este necesar să „judecați“.
 • K vine de la faptul că puterea de organizare este inerentă cunoașterii (în engleză Knowledge).
 • L semnifică „limbajul iubirii“ și de la „lux“.
 • M vine de la „misiunea“ de a face bani pentru alții și de a-i motiva pe alții să facă bani.
 • N vine de la „a spune nu“ negativității.
 • O vine de la faptul că viața este „coexistența tuturor valorilor opuse“.
 • P vine de la un „plan de viață“.
 • R vine de la faptul că „a recepta ce au alții de oferit este la fel de necesar ca a oferi“.
 • S vine de la „a strânge“ și de la „serviciu“.
 • Ș vine de la „a ști“ cum să practicați conștiința avuției fără griji.
 • T vine de la „transcendență“, conștiență în afara timpului, bancă de talente și trecerea la plata dijmei.
 • Ț vine de la „a vă ține vigoarea tinerească“.
 • U vine de la înțelegerea unității din spatele întregii diversități.
 • V vine de la „valori“.
 • X vine de la a exprima apreciere și mulțumire sinceră față de toți cei care vă ajută.
 • Z vine de la „zel pentru viață“.

Avuția materială sau banii sunt doar un mijloc spre împlinirea spontană a dorințelor oamenilor. Atenția unei persoane cu adevărat avute nu e concentrată niciodată numai și numai pe bani. O persoană avută nu își face niciodată griji în privința banilor.

Sursa întregii realități materiale este conștiința pură. E câmpul unificat. Conform acestui audiobook, valoarea meditației vă oferă experiența Ființei pure, deși experiența Ființei pure este, în sine, o expresie a beatitudinii pure și a bucuriei pure. Cea mai bună cale de a ajunge la cunoașterea acestui câmp al ființei pure este prin meditație. Deepak Chopra explică în acest audiobook, câmpul cuantic.

Autorul prezintă 25 de calități ale câmpului unificat. 25 de calități pentru 25 de zile.

Toate legile naturii care sunt structurate, care creează diversitatea infinită a creației se găsesc în câmpul cuantificat. Totul în creația materială provine de la cele patru forțe (gravitația, electromagnetismul, forța tare și forța slabă).

Câmpul organizează totul în creație: mișcarea galaxiilor, mișcarea stelelor, rotația pământului, ciclurile anotimpurilor, ritmurile biologice ale corpurilor umane, păsările care migrează în anotimpul potrivit spre locul potrivit etc.

Câmpul este unul al ordinii. Acesta se organizează într-un număr infinit de lucruri, toate în același timp. La suprafață poate părea haotic și poate conduce la activitate și gândire aparent haotice, dar la bază e ordine.

Câmpul este dinamic, fluid, flexibil și tăcut. În tăcere există sursa dinamismului, tot așa cum în odihnă există potențialul pentru activitate.

Cunoașterea pură nu este cunoașterea unui lucru sau al altuia, este cunoaștere a tot ceea ce există în creația materială. Câmpul unificat nu este constrâns de hotare, noțiuni conceptuale sau angajamente cognitive premature.

Există o serie de studii științifice care arată efectele benefice ale meditației. Tensiunea scade. Stresul devine mai puțin intens. Rata de bază a metabolismului scade, iar insomnia, anxietatea și numeroase tulburări psihosomatice sunt alinate și dispar.

În acest audiobook, autorul a scos în evidență pașii către conștiința prosperității, bazați pe o adevărată înțelegere a funcționării naturii.

Afluența, nețărmuirea și abundența sunt starea noastră naturală. Trebuie doar să refacem amintirea a ceea ce știm deja.