0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Prosperitate şi succes
 4. Cum să creezi afluenţă (CARTE AUDIO)
Carte

Cum să creezi afluenţă (CARTE AUDIO)

Cum să creezi afluenţă (CARTE AUDIO). Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Paşii de la A la Z pentru o viaţă mai bogată

Autor(i): Dr. Deepak Chopra
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 1 DVD (14x14 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Cum să creezi afluenţă. Paşii de la A la Z pentru o viaţă mai bogată“ de Deepak Chopra este o carte audio cu durata de o oră şi 18 minute, în lectura actorului Răzvan Hîncu.

„Conştiinţa avuţiei este cu mult mai mult decât a avea pur şi simplu abilitatea de a face bani. Este o mentalitate ce implică să vedeţi viaţa nu ca pe o luptă, ci ca pe o aventură magică în care nevoile vă sunt întâmpinate cu graţie şi uşurinţă.“ (Richard Carlson)

Autorul spune că materialul din această carte este extrem de concentrat şi trebuie să fie literalmente metabolizat şi experimentat în conştiinţa ascultătorului. Pentru cele mai bune rezultate este important să ascultaţi întregul audiobook o dată şi, ulterior, să ascultaţi câteva minute în fiecare zi. Când terminaţi de ascultat, luaţi-o de la capăt. Faceţi din asta un obicei pe viaţă, iar avuţia, în toate formele sale, vă va urmări oriunde mergeţi.

Afluenţa este realitate, iar adevăratul scop al acestei cărţi este să vă ofere o pătrundere în natura realităţii. Toată creaţia materială, tot ceea ce puteţi vedea, atinge, auzi sau gusta, este făcut din aceeaşi substanţă şi provine din aceeaşi sursă.

Citiţi mai multe informaţii despre cartea audio „Cum să creezi afluenţă“

Principiile exprimate în acest audiobook se referă specific la crearea prosperităţii materiale nelimitate, dar aceste principii pot fi aplicate pentru a îndeplini orice dorinţă, deoarece sunt aceleaşi principii pe care natura le foloseşte ca să creeze realitate materială dintr-o esenţă nonmaterială.

Deepak Chopra spune că, la un nivel preverbal, toată natura vorbeşte aceeaşi limbă. În spatele veşmintelor vizibile ale universului, dincolo de mirajul moleculelor, de maya – sau iluzia – caracterului fizic, se află o matrice în mod inerent invizibilă, unitară, alcătuită din neant.

Autorul a alcătuit o listă de la A la Z, unde sunt prezentate stările conştiinţei, energiei şi informaţiei care dau naştere experienţei avuţiei în viaţă.

Ascultând această listă în fiecare zi, veţi vedea schimbările care se întâmplă în mod spontan în viaţa voastră şi uşurinţa fără efort cu care avuţia şi afluenţa vin în viaţa voastră.

Iată pe scurt componenţa listei:

 • A vine de la „ansamblul posibilităţilor“, nivelul de la care se poate crea orice.
 • B vine de la „mai bun şi cel mai bun“.
 • C vine de la „cu inima uşoară“.
 • D vine de la „doctrina cererii şi a ofertei“.
 • E vine de la „a exulta“.
 • F semnifică faptul că în orice „fiasco“ se găseşte sămânţa succesului.
 • G vine de la „gratitudine, generozitate, graţie divină, gol şi goană“ spre un ţel.
 • H vine de la „harul fericirii şi al umanităţii“ şi de la faptul că oamenii sunteţi aici pentru a-i face fericiţi pe toţi oamenii cu care intraţi în contact.
 • I vine de la puterea intenţiei neabătute.
 • Î vine de la „a pune la îndoială“.
 • J vine de la faptul că nu este necesar să „judecaţi“.
 • K vine de la faptul că puterea de organizare este inerentă cunoaşterii (în engleză Knowledge).
 • L semnifică „limbajul iubirii“ şi de la „lux“.
 • M vine de la „misiunea“ de a face bani pentru alţii şi de a-i motiva pe alţii să facă bani.
 • N vine de la „a spune nu“ negativităţii.
 • O vine de la faptul că viaţa este „coexistenţa tuturor valorilor opuse“.
 • P vine de la un „plan de viaţă“.
 • R vine de la faptul că „a recepta ce au alţii de oferit este la fel de necesar ca a oferi“.
 • S vine de la „a strânge“ şi de la „serviciu“.
 • Ş vine de la „a şti“ cum să practicaţi conştiinţa avuţiei fără griji.
 • T vine de la „transcendenţă“, conştienţă în afara timpului, bancă de talente şi trecerea la plata dijmei.
 • Ţ vine de la „a vă ţine vigoarea tinerească“.
 • U vine de la înţelegerea unităţii din spatele întregii diversităţi.
 • V vine de la „valori“.
 • X vine de la a exprima apreciere şi mulţumire sinceră faţă de toţi cei care vă ajută.
 • Z vine de la „zel pentru viaţă“.

Avuţia materială sau banii sunt doar un mijloc spre împlinirea spontană a dorinţelor oamenilor. Atenţia unei persoane cu adevărat avute nu e concentrată niciodată numai şi numai pe bani. O persoană avută nu îşi face niciodată griji în privinţa banilor.

Sursa întregii realităţi materiale este conştiinţa pură. E câmpul unificat. Conform acestui audiobook, valoarea meditaţiei vă oferă experienţa Fiinţei pure, deşi experienţa Fiinţei pure este, în sine, o expresie a beatitudinii pure şi a bucuriei pure. Cea mai bună cale de a ajunge la cunoaşterea acestui câmp al fiinţei pure este prin meditaţie. Deepak Chopra explică în acest audiobook, câmpul cuantic.

Autorul prezintă 25 de calităţi ale câmpului unificat. 25 de calităţi pentru 25 de zile.

Toate legile naturii care sunt structurate, care creează diversitatea infinită a creaţiei se găsesc în câmpul cuantificat. Totul în creaţia materială provine de la cele patru forţe (gravitaţia, electromagnetismul, forţa tare şi forţa slabă).

Câmpul organizează totul în creaţie: mişcarea galaxiilor, mişcarea stelelor, rotaţia pământului, ciclurile anotimpurilor, ritmurile biologice ale corpurilor umane, păsările care migrează în anotimpul potrivit spre locul potrivit etc.

Câmpul este unul al ordinii. Acesta se organizează într-un număr infinit de lucruri, toate în acelaşi timp. La suprafaţă poate părea haotic şi poate conduce la activitate şi gândire aparent haotice, dar la bază e ordine.

Câmpul este dinamic, fluid, flexibil şi tăcut. În tăcere există sursa dinamismului, tot aşa cum în odihnă există potenţialul pentru activitate.

Cunoaşterea pură nu este cunoaşterea unui lucru sau al altuia, este cunoaştere a tot ceea ce există în creaţia materială. Câmpul unificat nu este constrâns de hotare, noţiuni conceptuale sau angajamente cognitive premature.

Există o serie de studii ştiinţifice care arată efectele benefice ale meditaţiei. Tensiunea scade. Stresul devine mai puţin intens. Rata de bază a metabolismului scade, iar insomnia, anxietatea şi numeroase tulburări psihosomatice sunt alinate şi dispar.

În acest audiobook, autorul a scos în evidenţă paşii către conştiinţa prosperităţii, bazaţi pe o adevărată înţelegere a funcţionării naturii.

Afluenţa, neţărmuirea şi abundenţa sunt starea noastră naturală. Trebuie doar să refacem amintirea a ceea ce ştim deja.