0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Merg mai departe
Carte

Merg mai departe

Merg mai departe. Editura For You
CumpărDetalii carte

Mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită

Autor(i): Giulia Nahmany
Editura: For You
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 176 (14x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„E nevoie, din păcate, de cele mai multe ori de durere profundă, pentru a vedea viaţa cu alţi ochi şi pentru a face schimbări radicale pentru noi înşine. Am pătruns înţelesul cuvântului «mama» mult mai adânc decât aş fi făcut-o fiind şi azi alături de ea. Şi de aceea, poate, cartea Giuliei şi schimbarea pe care o scoate la lumină, având aceleaşi rădăcini ca şi povestea mea, au un ecou puternic în inima şi-n mintea mea. Dincolo de punctul nostru comun, cartea de faţă e o lecţie de viaţă şi o pildă de urmat. Are forţă, are conţinut puternic, aduce motivaţie şi e o inspiraţie, înainte de toate. Îmi plac oamenii care se ridică din genunchi şi găsesc o cale corectă, îndrăzneaţă, înţeleaptă spre lumină, spre a da sens drumului pe care se află, spre a merge mai departe. Îmi plac oamenii care ştiu că viaţa merită a fi preţuită şi îi dau sens, bucurie de a fi trăită, farmec şi savoare; oamenii pasionali şi raţionali totodată, cei care trăiesc cu responsabilitate şi cu dorinţa de a construi temeinic, pentru a lăsa ceva durabil în urma lor.“ (Andreea Marin)

„Pentru cei porniţi în acest demers al lecturii din curiozitatea de a iscodi sufletul unei vedete, vestea bună este că, la capătul unei asemenea lecturi, revelaţiile vor depăşi cu mult marginile simplei curiozităţi, atingând, în primul rând, propriul suflet. Giulia Nahmany are atâta bunătate şi onestitate în felul ei de a fi şi de a se mărturisi, încât lectura cărţii de faţă – de altfel, absolut fermecătoare şi plină de emoţie – este un excelent exerciţiu de redescoperire de sine şi a sensurilor nobile ale vieţii pe pământ.“ (Alice Năstase Buciuta)

„Căutarea de sine a Giuliei Nahmany, mai ales într-un an atât de greu cum a fost cel de după pierderea mamei sale, este o introspecţie pe care fiecare dintre noi ar trebui să o experimenteze măcar o dată în viaţă. Pentru că s-ar putea să avem surprize. S-ar putea să găsim în adâncul nostru destule comori îngropate, destule bogăţii sufleteşti neştiute care să ne trezească chiar şi din cel mai urât coşmar şi să mergem astfel mai departe învingători, cu fruntea sus, conştientizând că suntem mai puternici decât ne aşteptam şi mai fericiţi decât ştiam.“ (Maia Morgenstern)

„Citind scrierile Giuliei, am descoperit brusc - după primele rânduri - că are talent şi în acest domeniu atât de pretenţios şi spinos. Giulia parcă scrie de când lumea, parcă are la activ o operă deja impresionantă de lucrări literare. Stilul său personal, micile bucurii şi marile tristeţi într-o viaţă care îi aparţine, joaca lejeră cu lumea cuvintelor, uşurinţa aparentă cu care înşiră vorbele pe hârtie, modalitatea extraordinar de matură prin care analizează fiecare întâmplare care a marcat-o până acum fac din Giulia deja o autoare de succes şi de încredere.“

(Eugen Cristea)