0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Beletristică
  3. Regatul piticilor - Coroana de Argint (CARTE AUDIO)
Carte

Regatul piticilor - Coroana de Argint (CARTE AUDIO)

Regatul piticilor - Coroana de Argint (CARTE AUDIO). Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Autor(i): Bogdan Pascal
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 1 CD (14x14 cm)
Preţ: 26,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Coroana de argint. Regatul piticilor“, o primă parte dintr-o poveste complet nouă, concepută de Bogdan Pascal şi realizată în studioul editurii în lectura actorului Nae Alexandru.

Coroana de argint ne prezintă o nouă lume mitică, eroi, aventură, tâlc şi umor, caractere de care copiii se vor ataşa uşor. În plus, vom redescoperi, prin intermediul acestei cărţi audio, universul fantastic al poveştilor, vraja, emoţia şi suspansul pe care doar poveştile ni-l pot transmite.

Bogdan Pascal ne povesteşte că în Regatul Piticilor, pitici care sunt marii făuritori din adâncurile peşterilor şi ies o dată pe an la lumină să facă negoţ în lumea oamenilor, este mare zarvă. Camera Comorilor a fost jefuită. Paznicul Camerei, măreţul Rege al Şerpilor cu care Regele Piticilor avea o înţelegere străveche şi o prietenie lungă, nu e de găsit nicăieri.

După o serie de aventuri fantastice, vraja se sparge, iar toţi locuitorii captivi ai tărâmului sunt eliberaţi. Regele Piticilor îl numeşte urmaşul său pe piticul nostru, iar la încoronarea acestuia, Prinţul Şerpilor, şarpele cel mic, îi oferă piticului o coroană de argint bătută cu perle – perlele fiind lacrimile şarpelui când plângea de dorul părintelui său, prizonier sub lăcomia fratelui cel mare.

Pe CD se află un fişier MP3 de o oră şi 36 de minute.