0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Biografii
  3. Dalai Lama despre el însuși
Carte

Dalai Lama despre el însuși

Dalai Lama despre el însuși. Editura Life Style
Cumpăr

O introducere în filosofia și învățăturile sale

Autor(i): Sfinţia Sa Dalai Lama,
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dalai Lama este considerat cel mai important maestru și învățător spiritual al budismului, personificând cele mai înalte aspirații ale acestei bogate tradiții vechi de peste 2500 de ani. Cu profunzime și simplitate, el a purtat învățăturile pline de nuanțe ale lui Buddha până în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei, influențând viețile a milioane de oameni. La fel ca Buddha însuși, cu chipul său mereu zâmbitor, el se adresează semenilor săi în moduri care rezonează cu stările lor sufletești și cu realitățile cotidiene cu care se confruntă. Procedând astfel, Dalai Lama a reușit să facă accesibil budismul tuturor.

Această carte fascinantă adună extrase din cele mai elocvente scrieri și discursuri ale Sfinției Sale. Explicând elementele învățăturilor budiste și practicile de bază ale meditației, el caută totodată să reconcilieze știința modernă cu perspectiva budistă.

În final, Sfinția Sa ne îndeamnă să celebrăm diversitatea și să înțelegem interdependența dintre ființele umane, afirmând că spiritul Responsabilității Universale trebuie să guverneze toate relațiile noastre în această lume tot mai fărâmițată.

O introducere perfectă în filosofia budistă și seculară a lui Dalai Lama, cartea de față ne dezvăluie mintea uneia dintre personalitățile emblematice ale omenirii.