0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Călătorii
  3. 100 de minuni ale Italiei
Carte

100 de minuni ale Italiei

100 de minuni ale Italiei. Editura All
CumpărDetalii carte

Autor(i): * * *
Editura: All
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 208 (23x34 cm)
Preţ: 79,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Oricât de subiectiv este adjectivul frumos, trebuie să recunoaştem că Italia găzduieşte oraşe şi peisaje de o frumuseţe nepieritoare.

Pe de o parte, există atât de multe locuri minunate din care putem alege; pe de altă parte teritoriul este atât de variat, din punct de vedere geografic şi cultural, încât, dacă vrem să realizăm un portret corect al Italiei, toate aceste elemente trebuie să fie evidenţiate.

De la culmile Gran Paradisio, cel mai înalt munte din Italia, care face parte din lanţul Munţilor Alpi, cu oraşele sale pitoreşti şi păşunile de la mari altitudini, până la plajele scânteietoare şi ţărmurile răcoroase ale Mediteranei din regiunile situate în extremitatea sudică a ţării, Italia este o destinaţie care vă va stârni simţurile şi vă va uimi prin varietatea să. Destinaţia pe care o alegeţi s-o vizitaţi şi locurile favorite vor reflecta ceea ce căutaţi de fapt.

Oraşe cosmopolite, în care viaţa pulsează într-un ritm ameţitor, precum Milano, Roma şi Neapole îmbină modernitatea şi istoria antică într-un stil fără egal, în timp ce micile oraşe, sate şi cătune presărate în toate regiunile Italiei, din nord în sud şi de la est la vest, constituie dovada că tradiţiile, ospitalitatea şi normalitatea nu au fost nicicând uitate.

Iubitorii de artă şi istorie vor găsi surse inepuizabile de inspiraţie pe tot cuprinsul Italiei şi nu este deloc întâmplător faptul că UNESCO a ales 43 de locuri din Italia pentru a le include în Patrimoniul Mondial.

Amatorii de preparate culinare, iubitorii de natură, victimele modei, cei care tânjesc după soare şi mare, cu toţii vor găsi în Italia un loc pe gustul lor.