0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Călătorii
  3. Bruxelles şi Bruges
Carte

Bruxelles şi Bruges

Bruxelles şi Bruges. Editura AdLibri
CumpărDetalii carte

Ghid turistic

Autor(i): Adina Baranovschi
Editura: AdLibri
Colecţia: Călător pe mapamond
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 176 (12x21 cm)
Preţ: 33,60 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

De la pieţe largi şi aerisite la monumente impresionante şi muzee renumite în toată lumea, de la ciocolată fină şi bere de renume la o ofertă de divertisment foarte bogată, de la celebrele dantelării la cel mai important nucleu de instituţii europene, Bruxelles oferă o gamă foarte diversă de atracţii.

Obiectivele cele mai reprezentative sunt concentrate în zona veche, dintre acestea făcând parte Grand-Place, Turnul Primăriei, Muzeul Costumelor şi al Dantelei, Muzeul Ciocolatei, celebrul Manneken-Pis, Galeriile Saint-Hubert, Catedrala Sf. Mihail şi Gudula etc.

Când spui Belgia, spui implicit Bruxelles, însă şi Bruges este un oraş cu acelaşi farmec cochet ca şi capitala, în care diversitatea şi eleganţa se îmbină perfect dând naştere unui loc ce merită din plin descoperit.

Ghidul turistic Bruxelles şi Bruges, bine structurat şi uşor de folosit, surprinde fiecare obiectiv turistic ce merită văzut, oferind inclusiv detalii legate de localizare, contact, orare de funcţionare, preţ şi mijloace de transport.

De asemenea cuprinde şi un top al celor mai frumoase atracţii turistice şi experienţe ce se pot trăi în aceste două oraşe. Informaţiile utile şi recomandările sunt şi ele prezente pentru a planifica în detaliu călătoria.