0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Cărți pentru copii
  3. Hoinari prin anotimpuri - IARNA
Carte

Hoinari prin anotimpuri - IARNA

Hoinari prin anotimpuri - IARNA. Editura Casa
Cumpăr
Autor(i): Rotraut Susanne BERNER
Editura: Casa
Colecţia: Hoinari prin anotimpuri
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 16 cartonate (24x36 cm)
Preţ: 54,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cum arată un orășel în preajma Crăciunului? Să zicem că seamănă mai degrabă cu un mușuroi de furnici, cu oameni care forfotesc, aleargă de ici-colo după cadouri și multe alte lucruri deosebit de importante. Singurul punct de reper sigur este Moș Crăciun, care se apropie încet și liniștit, fiind prezent în fiecare pagină a cărții. Nu vă dezvăluim spre ce anume se îndreaptă, vă spunem doar că de data aceasta nu vine cu sania.

Aveți în față una dintre cele mai de succes cărți ilustrate pentru copii din ultimii ani. În anul 2006 a fost aleasă cartea anului în Germania și până azi a ajuns la cea de-a 19-a ediție. Autoarea se numără printre cei mai cunoscuți ilustratori ai prezentului. Colecția - formată din patru volume, câte unul pentru fiecare anotimp - se recomandă copiilor de la 2 ani până la vârsta școlară, dar și părinților și bunicilor.

Colecția Hoinari prin anotimpuri dezvoltă într-un mod inegalabil vocabularul, memoria, capacitatea de concentrare și imaginația copilului.

Cele patru volume ale colecției prezintă pe rând lumea celor patru anotimpuri: primăvara, vara, toamna și iarna. Din acestea copilul învață ce se întâmplă cu mediul înconjurător pe parcursul anotimpurilor. În cele patru volume revin aceleași personaje deja îndrăgite de copii din volumele anterioare, ale căror întâmplări năstrușnice așteaptă să fie descoperite.