0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Comunicare
  4. Cartea gesturilor
Carte

Cartea gesturilor

Cartea gesturilor. Editura All
Detalii carte

O gramatică gestuală completă, explicită şi ilustrată

Autor(i): Joseph Messinger, Caroline Messinger
Editura: All
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 392 (16x23 cm)
Preţ: 49,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Prima ediţie a cărţii de faţă, „Ces gestes qui vous trahissent“, a apărut în 1993 şi a devenit un bestseller. Ultima ediţie, cea de-a şasea, scrisă împreună cu soţia lui, Caroline, a fost publicată în 2013.

Pornind de la modul de a strânge mâna cuiva şi de la felul în care ne încrucişăm picioarele sau ne încruntăm putem afla ce climat mental şi ce personalitate avem. Cu ajutorul acestei cărţi puteţi învăţa foarte uşor care sunt atitudinile şi poziţiile care vă dezavantajează (şi trebuie corectate) şi care sunt pe cele care e bine să le valorificaţi, pentru a le transmite celorlalţi un semnal pozitiv privitor la personalitatea şi capacităţile dumneavoastră.

Peste 300 de imagini şi o descriere simplă a gesturilor pe care le întâlniţi în viaţa de zi cu zi vă permit acum să vă specializaţi în decodarea gesturilor şi să vă amuzaţi decodând semnalele pe care vi le trimit interlocutorii dumneavoastră.

Corpul este un teritoriu în permanentă mişcare, o masă care se agită, un conglomerat de molecule care se exprimă printr-o explozie de gesturi diverse şi variate, cea mai mare parte dintre ele fiind total insignifiante. Gesticulaţii care nu corespund decât nevoii de a oferi cuvântului un relief gestual dublat de un decor emoţional. Căci fiecare mişcare a corpului este expresia unei reacţii emoţionale fără ca această reacţie să fie totuşi semnificativă. Gestul devine limbaj atunci când se repetă în mod constant, mereu în acelaşi mod şi într-un context identic.

Corpul este terenul de joc al gestului şi relieful cuvântului. El îi oferă acestuia o a treia dimensiune.