0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Comunicare
  4. Limbajul secret de business
Carte

Limbajul secret de business

Limbajul secret de business. Editura Meteor Press
Detalii carte

Cum să descifrezi comportamentul cuiva, în numai trei secunde sau mai puţin

Autor(i): Kevin Hogan
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficienţa în business
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 26,97 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


A face afaceri înseamnă să îţi asumi riscuri calculate şi să iei decizii spinoase pe baza celor mai bune informaţii pe care le ai. Îţi este întotdeauna de ajutor să ştii ce gândeşte celălalt. E sincer sau se preface? Îţi spune adevărul ori spune doar ceea ce ai vrea să auzi? Indiferent dacă negociezi un acord cu un client sau colaborezi cu un coleg la realizarea unui proiect, dacă ştii ce gândeşte celălalt, vei fi întotdeauna în avantaj.

În „Limbajul secret de business“, Kevin Hogan dezvăluie cunoştinţe fundamentale despre limbajul corporal şi despre felul cum influenţează el atitudini, acţiuni şi rezultate. Interpretarea limbajului corporal este o ştiinţă pe care ţi-o poţi însuşi.

Bazată pe experienţa de douăzeci de ani a lui Kevin Hogan în comunicare, influenţare şi convingere, cartea „Limbajul secret de business“ explică elementele cheie ale limbajului corporal. Explorează aspecte precum înţelesul pe care îl au îmbrăcămintea purtată de oameni şi simbolurile cu care ei se înconjoară şi detaliază importanta diferitelor contexte în care are loc comunicarea.

În plus, Kevin Hogan te învaţă cum să-ţi manipulezi propriul limbaj corporal ca să poţi ţine sub control informaţiile pe care le dezvălui celor din jur.

Pentru prima oară, „Limbajul secret de business“ aplică secretele puţin ştiute ale limbajului corporal şi comunicărilor nonverbale în domeniul afacerilor.

Dacă eşti director, agent de vânzări, negociator, proprietar al unei firme sau dacă ai oricare alt tip de profesie care te pune în mod regulat în contact cu ceilalţi oameni, abilităţile şi cunoştinţele din această carte constituie pentru tine unelte de o valoare inestimabilă pentru dobândirea succesului în activitatea profesională şi în viaţa personală.