0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sexualitate
  3. Aproape totul despre Iubire si Sex
Carte

Aproape totul despre Iubire si Sex

Aproape totul despre Iubire si Sex. Editura Dharana
Autor(i): Acad. dr. farm. Ovidiu Bojor, Maria Timuc,
Editura: Dharana
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 368 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Despre unele dintre aspectele tainice ale iubirii și ale sexualității puteți citi în cartea de față, despre relația dintre corp, emoții și gânduri, despre necesitatea de a învăța iubirea și a readuce în obișnuința percepției relația firească dintre iubire și sex.

Acad. Ovidiu Bojor vă poartă prin imperiul istoriei plantelor, ele însele „ființe vii“, prietene ale oamenilor și vindecătoare ale unora dintre cele mai sensibile părți ale ființei: trupul său, adică partea prin care se manifestă spiritul, sufletul și mintea omului.

Veți găsi aici indicii și remedii, rețete și soluții pentru disfuncțiile sexuale, precum impotența, frigiditatea, ejacularea precoce sau alte boli ale organelor genitale (și nu doar ale lor), precum și referințe despre psihologia, spiritualitatea și sensibilitatea umană.

Veți cunoaște mai bine plantele, deopotrivă afrodiziace și anafrodiziace, pe cele care nu trebuie consumate, sau pe cele care trebuie consumate cu chibzuință, căci „doctorul divin“ le-a conceput pe multe dintre ele ca medicamente, prevăzând parcă posibilitatea ca omul să se abată de la legile divine prin necunoaștere, neînțelegere, inconștientă și cine știe prin ce alte mijloace.