0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Ghidul esențial al oricărei femei însărcinate
Carte

Ghidul esențial al oricărei femei însărcinate

Ghidul esențial al oricărei femei însărcinate. Editura Life Style
Autor(i): Dr. John C. Anderson, Dr. Tom Boogert, Dr. Greg J. Kesby, Dr. Andrew C. McLennan, Janette O’Connor, Dr. Robert D. Robertson, Dr. Fergus P. Scott,
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 9,63 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Ghidul esențial al oricărei femei însărcinate“ este un jurnal personal și, în același timp, un frumos suvenir pentru orice femeie care își dorește să cunoască mai multe despre schimbările fizice și emoționale pe care le produce sarcina și trecerea la rolul de mamă.

Vei descoperi aici tot ce vrei să știi despre fiecare săptămână a sarcinii, despre schimbările ce se vor produce în corpul tău, despre examenele medicale prin care vei trece, precum și o descriere amănunțită a evoluției intrauterine a copilului pe care urmează să îl naști.

Sfaturi medicale, sugestii și indicii cu privire la stilul de viață pe care ar trebui să îl adopți în această perioadă de grație, liste cu tot ce trebuie făcut în momentele cheie – toate acestea incluse într-o carte ce te va ajuta să plănuiești până la cel mai mic detaliu minunata călătorie la capătul căreia îți vei întâlni copilul.