0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Religie
  3. Cărţi: Creştinism
  4. Sfântul Serafim de Sarov - o biografie spirituală
Carte

Sfântul Serafim de Sarov - o biografie spirituală

Sfântul Serafim de Sarov - o biografie spirituală. Editura Agapis
Detalii carte

Autor(i): Arhim. Lazarus Moore
Editura: Agapis
Anul apariţiei: 2002
Pagini: 382 (14x20 cm)
Preţ: 9,63 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Sfântul Serafim de Sarov“ este o carte bine documentată despre viaţa, faptele, poveţele duhovniceşti şi miracolele realizate de către marele sfânt ortodox rus Serafim de Sarov.

Tămăduitor, mângâietor şi povăţuitor, a îndrumat mulţi oameni pe calea celor divine, indiferent de rolul social sau de nivelul material. Era căutat chiar şi de membrii familiei regale.

Sfântul Serafim de Sarov a fost şi rămâne un exemplu de iubire, compasiune, umilinţă şi bucurie pentru tot ceea ce exista în Creaţia lui Dumnezeu.

Iniţial el a fost un mare ascet, iar mai apoi un dăruit slujitor al nevoilor oamenilor, dar în primul rând un adevărat iubitor al lui Dumnezeu. Dăruit pe calea spirituală a ortodoxiei şi-a urmat drumul propriei evoluţii spirituale cu mare ardoare, ascultându-şi îndrumătorii şi nu în ultimul rând îndrumările primite direct de la Fecioara Maria, care i s-a arătat de 12 ori de-a lungul vieţii sale, în ultima ei apariţie vestindu-i trecerea lui în lumea de dincolo.

A continuat s realizeze miracole chiar şi după trecerea sa în lumea de dincolo, atunci când adevăraţii credincioşi i se rugau cu credinţă şi ardoare, pentru a-i ajuta, în numele Domnului Iisus Hristos şi a Fecioarei Maria.