0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Autocunoaştere
 4. Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine

PROMOȚIE

Până în 7 decembrie

Reduceri între 12% și 30% la peste 1700 de titluri

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Carte

Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine

Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine. Editura Ascendent
Detalii carte

Trădare, umilire, respingere, nedreptate, abandon

Autor(i): Lise Bourbeau
Editura: Ascendent
Colecţia: Atu
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 192 (12x19 cm)
Preţ: 25,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Cele cinci răni care ne împiedică să fim noi înşine“, a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concretă ca şi cele dinainte, demonstrează faptul că toate dificulăţile de ordin fizic, emoţional sau mental îşi au originea în cinci răni importante: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea şi nedreptatea. Datorită unei descrieri foarte amănunţite a acestor răni şi a măştilor pe care le-aţi creat pentru a nu le vedea, simţi şi mai ales pentru a nu le recunoaşte, veţi reuşi să identificaţi cauzele reale ale unei anumite probleme din viaţa voastră. Aceste măşti vă vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrăşarea sau slăbirea exagerată a unor persoane.

Aveţi impresia că vă învârtiţi într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se petrece să repetaţi o situaţie dificilă pe care credeaţi că aţi rezolvat-o deja? Poate nu aţi ştiut unde să căutaţi răspunsurile.

Această nouă carte a doamnei Lise Bourbeau vă va permite să întreprindeţi demersul de vindecare corect, cel care vă conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi voi înşivă. În acelaşi timp veţi descoperi forţele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vieţii fiecăruia.

Ca întotdeauna, în ultima parte a cărţii, Lise Bourbeau vă propune o soluţie practică pentru a reuşi să transformaţi problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a vă dezvolta şi pentru a redeveni conştienţi de posibilităţile existente în fiecare din voi.

Cuprinsul cărţii: „Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine“

 • Prefaţă
 • Crearea rănilor şi a măştilor
 • Respingerea
 • Abandonul
 • Umilirea
 • Trădarea
 • Nedreptatea
 • Vindecarea rănilor şi transformarea măştilor