0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Trezirea: ghid pentru o spiritualitate fără religie
Carte

Trezirea: ghid pentru o spiritualitate fără religie

Trezirea: ghid pentru o spiritualitate fără religie. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Autor(i): Sam Harris
Editura: Herald
Colecţia: Alter Ego
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 304 (13x20 cm)
Preţ: 37,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cei care vor spiritualitate fără religie vor găsi în noua carte a lui Sam Harris un ghid desăvârşit pentru meditaţie ca practică spirituală raţională informată de neuroştiinţă şi psihologie.

Scrisă de neurosavantul şi renumitul autor de bestselleruri New York Times, Sam Harris, „Trezirea“ se adresează celor care nu urmează nici o religie, dar care bănuiesc că Isus, Buddha, Laozi, Rumi şi alţi sfinţi şi înţelepţi din istorie nu au avut cum să fie cu toţii epileptici, schizofrenici sau şarlatani.

Pe parcursul cărţii, Harris argumentează că în experienţele unor astfel de contemplativi pot fi găsite adevăruri importante - şi că astfel înţelegerea realităţii presupune mai multe lucruri decât admit în general ştiinţa şi cultura seculară.

„Trezirea“ este în parte jurnalul unei căutări şi în parte o explorare a fundamentelor ştiinţifice ale spiritualităţii. Nici o altă carte nu asociază mai bine înţelepciunea contemplativă cu ştiinţa modernă şi nici un alt autor în afară de Harris - om de ştiinţă, filosof şi renumit sceptic - nu ar fi putut să o scrie.