0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Enigme-Conspiraţii
  3. Mari minuni, mari mistere
Carte

Mari minuni, mari mistere

Mari minuni, mari mistere. Editura All
Detalii carte

Autor(i): Arina Avram
Editura: All
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 288 (14x20 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Când primeşti un răspuns, te luminezi; când pui o întrebare, luminezi lucrurile, spune o veche învăţătura ebraică. Şi ce sunt miracolele şi misterul care ne înconjoară dacă nu mari întrebări, în forma lor cea mai pură, menite să lumineze etern în bezna lumii? Nici nu ne dăm seama cât de lipsită de sens ar fi viaţa golită de întrebările răscolite în intimitatea fiinţei umane, de marile minuni.

Din cele mai vechi timpuri nicio informaţie legată de tot ceea ce numim îndeobşte miracol nu a trecut neobservată, iar oamenii s-au dovedit fascinaţi mai degrabă de ceea ce nu putea fi explicat, decât de răspunsurile ştiinţei.

Nevoia noastră de miraculos este parte integrantă a spiritului uman, poate tocmai cea care ţine vie speranţa, alternativa noastră ca specie - acel e pur si mouve, fără de care am fi dispărut demult, probabil, striviţi, sub povara Realităţii înconjurătoare.

De aceea, o asemenea carte, cum e cea a Arinei Avram, o enciclopedie, a miraculosului, a minunilor, a martorilor şi făcătorilor de minuni este nu doar o înşiruire de I-realităţi cât mai ales un index spiritual, un manual de supravieţuire individuală menit să ne înveţe tainele şi miracolul unei lumi căreia îi putem fi mai mult decât nişte simpli spectatori.