0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Enigme-Conspirații
  3. Știința și misterele OZN
Carte

Știința și misterele OZN

Știința și misterele OZN. Editura Life Style
Cumpăr

Călătorii interstelare, prăbușiri ale unor nave și evenimente mușamalizate de guvern

Autor(i): Stanton T. Friedman
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 201 (13x20 cm)
Preţ: 31,79 Lei
Disponibilitate: în stoc

ÎN SFÂRȘIT, ADEVĂRUL DIN SPATELE OZN-URILOR!

Cartea „Știința și misterele OZN“ aruncă o privire cuprinzătoare asupra datelor științifice legate de fenomenul farfuriilor zburătoare.

Stanton T. Friedman, conferențiar și specialist în fizică nucleară, și-a sintetizat cei 40 de ani de cercetări despre OZN-uri într-o carte ce prezintă o varietate impresionantă de sisteme spațiale și de sisteme nucleare avansate secrete.

El răspunde la o serie de întrebări de fizică într-un limbaj accesibil și nespecialiștilor și ajunge la concluzia că zborul interstelar este posibil fără a încălca legile fizicii.

Cartea adună informații șocante din mai multe studii de anvergură dedicate fenomenului OZN, care n-au fost suficient dezbătute de-a lungul timpului.

Pune mereu întrebarea „de ce“: de ce guvernul mușamalizează unele informații, de ce extratereștrii vin pe Pământ și de ce nu aleg să aterizeze direct pe gazonul de la Casa Albă.

Friedman dezvăluie informații despre programul SETI și amintește de aversiunea scriitorilor de science-fiction față de OZN-uri.

De asemenea, vorbește despre ideile preconcepute față de cei care cred în extratereștri și e de părere că fenomenul OZN ar trebui susținut cu mai multă convingere de mass-media și de comunitatea științifică.

„Friedman a trăit și a lucrat în lumea programelor guvernamentale ultrasecrete dedicate rachetelor și, prin urmare, este în măsură să formuleze adevărul în privința păstrării secretului legat de OZN-uri de către autorități. El a reușit ceea ce și alți autori încearcă de multă vreme să facă: a stabilit noi standarde în cercetarea științifică în domeniul OZN-urilor.“ (John F. Schuessler, director emerit internațional, Mutual UFO Network)

„Oare numai nebunii și ciudații văd farfurii zburătoare? Cartea Știința și misterele OZN demolează această prejudecată, îi pune la punct pe denigratorii fenomenului și ne spune adevărul din spatele aparițiilor OZN-urilor. Friedman s-a întrecut pe sine însuși.“ (Robert Swiatek, fizician, cercetător în domeniul OZN-urilor)