0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Agricultură-Grădinărit
  3. Cărți: Floricultură
  4. Expert în cultivarea plantelor de interior – Vol. 1
Carte

Expert în cultivarea plantelor de interior – Vol. 1

Expert în cultivarea plantelor de interior – Vol. 1. Editura All

Cea mai vândută carte din lume despre cultivarea plantelor de interior

Autor(i): Dr. D. G. Hessayon,
Editura: All
Colecţia: Expert (Ed. All)
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 256 (20x26 cm)
Preţ: 49,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Dacă moda anumitor plante se schimbă de la an la an, fascinația principală de a cultiva plante în casă ne va rămâne, fără îndoială și chiar va continua să crească.

La prima privire, se pare că s-au schimbat prea puține lucruri în ultimii ani. Dacă în 1980 orhideele erau privite ca plante doar pentru cultivatorii specialiști, acum le puteți cumpăra din magazine.

Popularitatea plantelor de casă a continuat să crească, iar piața s-a schimbat încet. Acum, pentru prima dată, cumpărăm mai multe plante cu flori decât cu frunze, iar clientul are mai probabil 20-30 de ani, decât 45-55.

De asemenea, atitudinea noastră față de plantele de interior s-a schimbat încet, tot mai mulți dintre noi dorim să cumpărăm specimene aspectuoase, dar cu viață scurtă.

Deși farmecul plantelor de casă este universal, milioane sunt lăsate să moară inutil în fiecare an. Trebuie să admiteți faptul că în camera de zi sau în holul dumneavoastră ele nu se simt ca acasă – cele mai multe plante vor fi mai fericite în aerul umed al unei spălătorii bine luminate. Aceasta înseamnă că nu le puteți neglija – fiecare plantă are nevoie de o anumită îngrijire și fiecare varietate are cerințele sale particulare.

Scopul acestor cărți este să vă arate secretele succesului și dificultățile deosebite pe care, probabil, că le veți întâlni. Nu vă faceți probleme dacă nu sunteți specialist. Oricine citește aceste cărți poate cultiva varietățile cele mai populare și să le facă să arate cât mai atractiv!

Dacă toate plantele mor imediat ce le aduceți în casă, înseamnă că pe undeva faceți o mare greșeală, iar răspunsul îl veți găsi în aceste cărți.

Dacă plantele arată bolnăvicioase este o problemă de alegere greșită, întreținere incorectă sau lipsă de cunoștințe privind aranjarea plantelor în casă..

Încă o dată, răspunsul îl veți găsi în aceste cărți. Nu este greu să realizați aranjamente impresionante… înmulțirea plantelor este surprinzător de simplă… aici aveți toate soluțiile!