0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Cărţi: Homeopatie
  4. Homeopatie. Femeia însărcinată
Carte

Homeopatie. Femeia însărcinată

Homeopatie. Femeia însărcinată. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Să învăţăm despre homeopatie, pentru a profita de avantajele ei cât mai frecvent, în diferite etape ale vieţii

Autor(i): Dr. Claudette Rocher
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 144 (14x21 cm)
Preţ: 22,16 Lei
Disponibilitate: în stoc

Considerată multă vreme un tabu, medicaţia femeii însărcinate a fost evitată sistematic, deoarece dăuna sănătăţii fătului şi a mamei. Laboratoarele farmaceutice Boiron detabuizează această interdicţie seculară, creând produse homeopatice pentru îngrijirea în timpul sarcinii. Lucrarea de faţă este un ghid complet al acestor medicamente homeopatice (care sunt prezentate împreună cu indicaţiile clinice) şi al patologiilor cărora li se adresează.

Volumul „Homeopatie. Femeia însărcinată“ este util pentru medici, farmacişti, precum şi pentru fiecare viitoare mămică interesată de ameliorarea neplăcerilor care apar în perioada sarcinii.

Pentru a ajunge mai uşor la informaţia căutată, toate rubricile, patologiile şi medicamentele sunt aşezate în ordine alfabetică.

„Remedii naturale eficiente, care nu au efecte secundare.“ (Dr. robert Mendelsohn, Profesor la Facultatea de Medicină a Universităţii din Illinois şi autor de succes)

„Nu reuşesc să mă descurc fără homeopatie. De fapt, nu merg nicăieri fără remediile mele homeopatice. Le utilizez frecvent.“ (Paul McCartney)

„Homeopatia vindecă un procent de cazuri mai mare decât orice altă formă de tratament şi nu există nicio îndoială că este mai sigură şi mai ieftină.“ (Mahatma Gandhi)

Cuprinsul cărţii: „Homeopatie. Femeia însărcinată“

  • Introducere
  • Homeopatia pe scurt
  • Răspunsuri la orice întrebare
  • De la A la Z
  • Index medical – Patologii şi generalităţi
  • Indexul medicamentelor