0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Cărți: Homeopatie
  4. Homeopatie. Femeia însărcinată
Carte

Homeopatie. Femeia însărcinată

Coperta cărții: Homeopatie. Femeia însărcinată – Să învățăm despre homeopatie, pentru a profita de avantajele ei cât mai frecvent, în diferite etape ale vieții de la editura Curtea Veche.
Cartea: Homeopatie. Femeia însărcinată – Să învățăm despre homeopatie, pentru a profita de avantajele ei cât mai frecvent, în diferite etape ale vieții
Autor: Dr. Claudette Rocher,
Editura: Curtea Veche
Cumpăr

Să învățăm despre homeopatie, pentru a profita de avantajele ei cât mai frecvent, în diferite etape ale vieții

Autor(i): Dr. Claudette Rocher,
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 144 (14x21 cm)
ISBN:9786065888388
Preţ: 22,16 Lei
Disponibilitate: în stoc

Considerată multă vreme un tabu, medicația femeii însărcinate a fost evitată sistematic, deoarece dăuna sănătății fătului și a mamei. Laboratoarele farmaceutice Boiron detabuizează această interdicție seculară, creând produse homeopatice pentru îngrijirea în timpul sarcinii. Lucrarea de față este un ghid complet al acestor medicamente homeopatice (care sunt prezentate împreună cu indicațiile clinice) și al patologiilor cărora li se adresează.

Volumul „Homeopatie. Femeia însărcinată“ este util pentru medici, farmaciști, precum și pentru fiecare viitoare mămică interesată de ameliorarea neplăcerilor care apar în perioada sarcinii.

Pentru a ajunge mai ușor la informația căutată, toate rubricile, patologiile și medicamentele sunt așezate în ordine alfabetică.

„Remedii naturale eficiente, care nu au efecte secundare.“ (Dr. robert Mendelsohn, Profesor la Facultatea de Medicină a Universității din Illinois și autor de succes)

„Nu reușesc să mă descurc fără homeopatie. De fapt, nu merg nicăieri fără remediile mele homeopatice. Le utilizez frecvent.“ (Paul McCartney)

„Homeopatia vindecă un procent de cazuri mai mare decât orice altă formă de tratament și nu există nicio îndoială că este mai sigură și mai ieftină.“ (Mahatma Gandhi)

Cuprinsul cărţii: „Homeopatie. Femeia însărcinată“

  • Introducere
  • Homeopatia pe scurt
  • Răspunsuri la orice întrebare
  • De la A la Z
  • Index medical – Patologii și generalități
  • Indexul medicamentelor