0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Istorie ascunsă
 3. Istoria se înşală

PROMOȚIE

Până în 7 decembrie

Reduceri între 12% și 30% la peste 1700 de titluri

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Carte

Istoria se înşală

Istoria se înşală. Editura Paralela 45
Detalii carte

Noi dovezi cu privire la ipoteza paleoastronautică

Autor(i): Erich von Däniken,
Editura: Paralela 45
Colecţia: Total
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 240 (13x21 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Erich von Daniken îşi demonstrează din nou flerul în dezvăluirea unor adevăruri şocante, care le-au scăpat contemporanilor săi.

După ce a analizat atent sute de texte antice, aparent fără nicio legătură între ele, el este acum gata să proclame că istoria omenirii nu are nimic în comun cu cea pe care ne-o prezintă religiile lumii şi, în plus, el are dovada!

În această carte autorul analizează îndeaproape fascinantul manuscris Voynich, care a sfidat toate încercările de descifrare făcute de la descoperirea sa, şi face câteva dezvăluiri incitante despre la fel de incredibila „Cartea lui Enoh“.

Totodată, von Daniken scoate la lumină uluitoarea poveste a unui labirint subteran nedescoperit din Ecuador, despre care se spune că ar adăposti o imensă bibliotecă de panouri din aur. Autorul aduce dovezile care demonstrează că biblioteca metalică are legături nu doar cu „Cartea lui Enoh“, dar şi cu mormonii, care au căutat-o decenii de-a rândul, crezând că ar conţine istoria strămoşilor lor.

Şi ce se poate spune despre misterioasele linii din deşertul Nazca, asemănătoare unor piste de aterizare atunci când sunt văzute din aer? Arheologii susţin că nu sunt altceva decât nişte rute de procesiuni antice. Mai gândiţi-vă! strigă von Daniken, scoţând la iveală date pe care arheologii nici măcar nu s-au gândit să le verifice.

„Istoria se înşală!“ este o provocare intelectuală pentru cititori, reuşind să zdruncine unele convingeri înrădăcinate. Este cea mai bună carte de până acum a lui Erich von Daniken.

Cuprinsul cărţii: „Istoria se înşală“

 • Cărţi misterioase
 • Cum se demască denigratorii
 • Ştiinţe exacte la Nazca
 • Posfaţă
 • Note de capitol
 • Bibliografie
 • Index
 • Despre autor