0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. 6 obiceiuri ale celor mai eficienţi manageri
Carte

6 obiceiuri ale celor mai eficienţi manageri

6 obiceiuri ale celor mai eficienţi manageri. Editura Curtea Veche
Detalii carte

Autor(i): Stephen E. Kohn, Vincent D. O`Connell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Capital
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 208 (13×20 cm)
Preţ: 13,39 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Indiferent de profesia aleasă ori de domeniul în care activezi, să fii şef poate însemna cel mai bun sau cel mai rău lucru – atât pentru sine, cât şi pentru ceilalţi.

Dar ce aptitudini sunt necesare, ca să ajungi tipul de şef pentru care toată lumea vrea să lucreze?

Bazându-se pe cercetările întreprinse de-a lungul timpului şi pe experienţa dobândită, Kohn şi O’Connell demonstrează în această carte că există şase abilităţi indispensabile în relaţiile interumane, pe care un lider le poate deprinde.

Aceste şase obiceiuri se referă la: dezvoltarea conştiinţei de sine (în sensul cunoaşterii propriei persoane), manifestarea empatiei faţă de cei din jur (implicarea în scopul rezolvării problemelor), aplicarea faimoasei „reguli de aur“ (ce ţie nu-ţi place altuia nu face), menţinerea comportamentului între anumite limite (pentru a evita discriminările de orice natură), comunicarea abilă a criticilor (astfel încât efectul să fie unul constructiv) şi adaptarea la stilul personal al fiecărui angajat (în vederea consolidării bunelor relaţii).

Aplicarea în practică a acestor abilităţi, spun autorii, va avea drept rezultat o mai mare eficienţă a echipei şi o colaborare de mai lungă durată – mai ales dacă ţinem seama de faptul că angajaţii nu-şi părăsesc slujbele, ci… managerii.