0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cum să devii antreprenor (ediţia Capital)
Carte

Cum să devii antreprenor (ediţia Capital)

Cum să devii antreprenor (ediţia Capital). Editura Curtea Veche
Detalii carte

Dezvoltă-ţi propria afacere!

Autor(i): Larry C. Farrell
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Profit
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 276 (15x24 cm)
Preţ: 13,38 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Încetează să visezi şi treci la fapte! Învaţă cum să începi şi să îţi dezvolţi propria afacere!

Antreprenoriatul este cea mai sigură cale de a prospera într-o lume nesigură, în continuă schimbare. Reducerea numărului locurilor de muncă este doar una dintre consecinţele crizelor economice şi, adesea, oameni care nu planificaseră niciodată să ajungă antreprenori aleg această soluţie pentru a depăşi situaţia de criză.

Cartea „Cum să devii anteprenor“ scrisă de specialistului american în practici antreprenoriale Larry Farrell vă furnizează toate datele necesare pentru a vă gestiona cu succes propria afacere şi a vă asigura, în acest fel, independenţa financiară.

În plus, veţi găsi aici exerciţii aplicative şi studii de caz celebre ale unor antreprenori plini de curaj şi inspiraţie, care au riscat şi au reuşit, precum Bill Gates, Walt Disney, Ed Penhoet, Michael Dell.

Veţi învăţa toate trucurile prin care vă puteţi transforma ideea într-o mare afacere, iar termeni precum întocmirea planului de afaceri, alegerea pieţei şi a produselor, identificarea potenţialilor clienţi, testarea concurenţei nu vor mai ascunde niciun secret.

„Revoluţia antreprenorială a secolului XXI: oamenii obişnuiţi devin jucători-cheie. Aceasta nu este o revoluţie rezervată celor bogaţi şi puternici. Este o nouă pagină din istoria economiei, care îi încurajează pe toţi să ia parte, de la proaspătul absolvent, oameni de ştiinţă şi profesori universitari la cititorul acestei cărţi, care îşi va face timp şi se va strădui să creeze un produs sau un serviciu de care cineva, undeva, va avea nevoie şi va plăti pentru el.“ (Larry C. Farrell)

«Cum să devii anteprenor» este o carte ce trebuie citită de către oricine are pasiunea, perseverenţa şi curajul de a începe şi conduce propria afacere. Larry C. Farrell surprinde cu adevărat esenţa adevăratului antreprenor şi ce e nevoie să faci ca să supravieţuieşti în actualul mediu de afaceri.“ (Sabrina Horn, fondator, preşedinte şi CEO Horn Group, Inc.)

„Cele mai eficiente metode de îmbunătăţire a relaţiei dintre client şi produs.“ (Internet Works)