0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Leadership
  4. Cele 3 calităţi ale unui lider de succes
Carte

Cele 3 calităţi ale unui lider de succes

Cele 3 calităţi ale unui lider de succes. Editura Amaltea
Detalii carte

Încetează să mai faci zgomot şi începe să obţii rezultate

Autor(i): Travis Bradberry
Editura: Amaltea
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 119 (14x20 cm)
Preţ: 21,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Orice asemănare cu realitatea nu este deloc întâmplătoare…

Trebuie să recunoaştem, în ultimul timp comportamentul de tip pescăruş este un fenomen destul de întâlnit, ce planează ameninţător deasupra locurilor de muncă din ziua de azi, dar şi a vieţii personale a celor mai mulţi dintre noi.

Povestea pescăruşului Charlie ne provoacă să ne examinăm şi să ne controlăm tendinţele de a ne năpusti şi de a lansa sfaturi nefolositoare asupra celor pe care îi conducem, atunci când ceea ce ar trebui să facem pentru a le îmbunătăţi performanţele este ceva cu totul diferit.

Ne aminteşte în mod clar care sunt responsabilităţile noastre ca lideri şi care sunt cele trei adevăruri simple care ne garantează că echipa noastră va avea rezultate mai bune.

Dincolo de fabula pescăruşului Charlie, Dr. Travis Bradberry scoate la lumină adevăruri simple, pe care orice persoană aflată într-o poziţie de conducere se poate baza pentru a reuşi să-şi ţină sub control comportamentul distructiv şi pentru a crea un mediu plăcut la locul de muncă.

Într-o lume a competiţiei, această carte este o lectură obligatorie pentru orice lider.

Cartea „Cele 3 calităţi ale unui lider“ de succes ne va schimba felul în care ne privim slujba şi ne va ajuta să ne îmbunătăţim modul în care ne îndeplinim atribuţiile!