0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Crashkurs - Manual de criză
Carte

Crashkurs - Manual de criză

Crashkurs - Manual de criză. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Cum să vă gestionaţi banii

Autor(i): Dirk Muller
Editura: Meteor Press
Colecţia: Eficienţa în business
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 24,09 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ce se întâmplă cu banii noştri?

Ne ameninţa colapsul economic? Peste tot în lume, guvernele încearcă să prevină falimentul de stat, băncile se bazează pe garanţiile autorităţilor, întreprinderi mari dispar peste noapte.

Cine se ocupă de banii cetăţenilor? Cine garantează pentru economiile şi pensiile noastre, pentru educaţia copiilor noştri? Ce leagă preţul pâinii noastre, cea de toate zilele, de cursul dolarului?

Dirk Müller, profesionist cu experienţă în domeniul bursei, ne dezvăluie împletirea misterioasă a politicii cu finanţele: Cum sunt cosmetizate datele „oficiale“. Cum se falsifică rata inflaţiei şi numărul şomerilor. Cine are interesul să ascundă realitatea. Cine câştigă din asta. De ce sistemul nostru financiar merge din criză în criză. Ce trebuie să se schimbe din acest punct de vedere.

El elucidează motivele crizei şi demască mistificatorii, sugerând în acelaşi timp cele mai sigure căi de a vă salva averea şi evidenţiind şansele de care ar trebui să profitaţi în cursul crizei.

„Manualul de criză“, în versiunea sa actualizată şi adăugită, poate deveni pentru dumneavoastră un manual de profit. Contează numai cum veţi pune în aplicare ceea ce veţi afla.