0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Începe cu răspunsul
Carte

Începe cu răspunsul

Autor(i): Bob Seelert
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea conține o colecție de nouăzeci și patru de istorisiri reale provenite din cariera de patruzeci de ani ca CEO a lui Seelert în cadrul a cinci companii din trei industrii diferite.

Seelert dezvăluie în această carte ușor de citit, însă extrem de realistă, strategiile, practicile și principiile de bază în procesul de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor de business.

Mai mult decât atât, autorul ne împărtășește din înțelepciunea dobândită în urma experiențelor extraordinare legate de oameni, evenimente și organizații.

Bazându-se pe vasta și lunga sa carieră de succes, Bob Seelert stabilește în cartea „Începe cu răspunsul“ cele opt dimensiuni ale unui business pe care orice lider trebuie să le cunoască și stăpânească pentru a avea succes – pregătirea, construirea și menținerea unei cariere, strategia de business, operațiunile de business, finanțele și elementele economice, leadership-ul, cultura și comunicarea, personalitatea și stilul propriu.

Însă mai presus de toate acestea, cartea „Începe cu răspunsul“ susține faptul că un lider trebuie să se cunoască mai întâi pe el însuși și apoi să pună bazele valorilor, credințelor și principiilor care îl vor ghida în carieră, putând fi astfel capabil de a câștiga încrederea celor pe care îi va conduce.

Dacă doriți ca businessul și cariera voastră să atingă culmile succesului și organizația voastră să atingă nivelul maxim de evoluție este nevoie să fiți conștient încotro vă îndreptați înainte de vă stabili traseul de parcurs. Trebuie să Începeți cu răspunsul.