0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. Începe cu răspunsul
Carte

Începe cu răspunsul

Începe cu răspunsul. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Autor(i): Bob Seelert
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Business
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea conţine o colecţie de nouăzeci şi patru de istorisiri reale provenite din cariera de patruzeci de ani ca CEO a lui Seelert în cadrul a cinci companii din trei industrii diferite.

Seelert dezvăluie în această carte uşor de citit, însă extrem de realistă, strategiile, practicile şi principiile de bază în procesul de luare a deciziilor şi de rezolvare a problemelor de business.

Mai mult decât atât, autorul ne împărtăşeşte din înţelepciunea dobândită în urma experienţelor extraordinare legate de oameni, evenimente şi organizaţii.

Bazându-se pe vasta şi lunga sa carieră de succes, Bob Seelert stabileşte în cartea „Începe cu răspunsul“ cele opt dimensiuni ale unui business pe care orice lider trebuie să le cunoască şi stăpânească pentru a avea succes – pregătirea, construirea şi menţinerea unei cariere, strategia de business, operaţiunile de business, finanţele şi elementele economice, leadership-ul, cultura şi comunicarea, personalitatea şi stilul propriu.

Însă mai presus de toate acestea, cartea „Începe cu răspunsul“ susţine faptul că un lider trebuie să se cunoască mai întâi pe el însuşi şi apoi să pună bazele valorilor, credinţelor şi principiilor care îl vor ghida în carieră, putând fi astfel capabil de a câştiga încrederea celor pe care îi va conduce.

Dacă doriţi ca businessul şi cariera voastră să atingă culmile succesului şi organizaţia voastră să atingă nivelul maxim de evoluţie este nevoie să fiţi conştient încotro vă îndreptaţi înainte de vă stabili traseul de parcurs. Trebuie să Începeţi cu răspunsul.