0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. The essential Drucker
Carte

The essential Drucker

The essential Drucker. Editura Meteor Press
Cumpăr

Selecție din lucrările de management ale lui Peter F. Drucker

Autor(i): Peter F. Drucker
Editura: Meteor Press
Colecţia: Mari maeștri
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 304 (17x24 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în stoc

Lucrarea lui Peter Drucker, care cuprinde cele mai reușite eseuri ale sale, analizează vasta și atât de preocupanta problematică a managementului, a individului și a societății.

Prin felul său perspicace și global de a vedea lucrurile, el leagă aceste teme ale lumii actuale, realizând o lucrare care cuprinde, într-un singur volum, scrierile sale cele mai importante și mai convingătoare.

În cele trei părți ale cărții, Drucker se referă la lucrurile pe care firmele le au de învățat de la organizațiile nelucrative și la informațiile de care au nevoie în prezent factorii de răspundere.

În partea dedicată individului, el își expune ideile cu privire la cunoașterea propriilor calități și valori, la organizarea timpului și, lucru foarte interesant, pune un accent deosebit asupra celei de-a două jumătăți a vieții personale.

Partea a treia, dedicată societății, se referă la apariția societății antreprenoriale și la manifestarea spiritului cetățenesc prin intermediul sectorului social.

Ca introducere în opera lui Peter Drucker sau ca imagine de ansamblu a acesteia, lucrarea de față este destinată tuturor celor interesați de ideile profunde și cu vaste implicații sociale ale celui supranumit „părintele managementului“.

„Anvergura concepției sale, internaționalismul și realismul său lucid se împletesc în această captivantă analiză a prezentului și judecată asupra viitorului.“ (The Economist)