0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Management
  4. The essential Drucker
Carte

The essential Drucker

The essential Drucker. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Selecţie din lucrările de management ale lui Peter F. Drucker

Autor(i): Peter F. Drucker
Editura: Meteor Press
Colecţia: Mari maeştri
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 304 (17x24 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Lucrarea lui Peter Drucker, care cuprinde cele mai reuşite eseuri ale sale, analizează vasta şi atât de preocupanta problematică a managementului, a individului şi a societăţii.

Prin felul său perspicace şi global de a vedea lucrurile, el leagă aceste teme ale lumii actuale, realizând o lucrare care cuprinde, într-un singur volum, scrierile sale cele mai importante şi mai convingătoare.

În cele trei părţi ale cărţii, Drucker se referă la lucrurile pe care firmele le au de învăţat de la organizaţiile nelucrative şi la informaţiile de care au nevoie în prezent factorii de răspundere.

În partea dedicată individului, el îşi expune ideile cu privire la cunoaşterea propriilor calităţi şi valori, la organizarea timpului şi, lucru foarte interesant, pune un accent deosebit asupra celei de-a două jumătăţi a vieţii personale.

Partea a treia, dedicată societăţii, se referă la apariţia societăţii antreprenoriale şi la manifestarea spiritului cetăţenesc prin intermediul sectorului social.

Ca introducere în opera lui Peter Drucker sau ca imagine de ansamblu a acesteia, lucrarea de faţă este destinată tuturor celor interesaţi de ideile profunde şi cu vaste implicaţii sociale ale celui supranumit „părintele managementului“.

„Anvergura concepţiei sale, internaţionalismul şi realismul său lucid se împletesc în această captivantă analiză a prezentului şi judecată asupra viitorului.“ (The Economist)