0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Afaceri
 3. Cărţi: Marketing
 4. Lansarea
Carte

Lansarea

Lansarea. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Formula secretă a unui milionar pe Internet pentru a vinde aproape orice online, pentru a-ţi dezvolta afacerea pe care o iubeşti şi a trăi viaţa pe care o visezi

Autor(i): Jeff Walker
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 270 (15x23 cm)
Preţ: 34,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Lansarea“ este un ghid prin care eşti invitat să descoperi cel mai sigur mijloc de a-ţi dezvolta afacerea foarte repede.

Indiferent dacă ai o afacere sau doar dorinţa de a porni una, acum ai la îndemână reţeta pentru a avansa cu succes în proiectul tău: o alternativă grozavă pentru lumea digitală aflată în permanentă dezvoltare.

Formula de Lansare a unui Produs, propusă de Jeff Walker în „Lansarea“, este un proces pas-cu-pas, demonstrat şi viabil, care îţi descrie modul exact de a lansa eficient un produs sau serviciu.

Formula îţi arată pur şi simplu ce să faci în fiecare etapă, de la tipul de postare pe blog într-un anumit moment, până la modul de alcătuire a fiecărui mail.

Fie că te ocupi de o afacere bazată pe un anumit serviciu şi vrei să propui anumite produse, controlându-ţi timpul de lucru şi impactul, fie că eşti chiar în faza de început – aceasta este cartea de care ai nevoie pentru a demara în forţă. Aceasta este formula care îţi permite să ajungi la un succes masiv.

„Lansarea“ reprezintă harta drumului spre acea lume prosperă. O lume aproape secretă de antreprenori digitali care îşi câştigă salariul când şi în ce mod doresc, prin propriile lansări de produse şi afaceri.

Walker te introduce în această lume pornind de la propriul exemplu: un tată care stătea acasă îngrijind copiii, după ce renunţase la slujba sa corporatistă, ajunge la statutul unui antreprenor care se poate lăuda cu venituri de şase cifre realizate în şapte zile.

Vedeţi ce spun alţi oameni despre carte:

„Aceasta este o carte EXTRAORDINARĂ despre lansarea de produse şi dezvoltarea afacerilor, dar este despre mai mult decât atât. Este despre crearea unei mişcări, realizarea unui impact şi oferirea unei valori uriaşe pentru piaţă – şi se bazează pe experienţă şi pe rezultate. Dacă vrei să-ţi aduci pe lume produsul, afacerea sau mişcarea într-un mod măreţ, atunci LANSAREA este cartea care conţine reţeta.“ (Daniel G. Amen, autor al cărţii „Schimbă-ţi mintea, schimbă-ţi viaţa“ şi opt alte bestseller-uri New York Times)

„Titlul acestei cărţi, LANSAREA, este, în mod unic, adecvat, deoarece Jeff Walker este pionierul inovator al marketingului lansărilor on-line, precum şi un educator de prim rang al industriei marketingului on-line. Carierele a mii de antreprenori on-line de succes au fost deja lansate de către conceptele practice, structurile, strategiile, instrumentele şi procesele extraordinare ale lui Jeff. LANSAREA este o carte care trebuie citită de către toţi specialiştii de marketing – manualul la care să recurgă pentru a face bani vânzând orice pe Internet.“ (Dan Sullivan, preşedinte şi fondator la The Strategic Coach)

„Mi-a luat patru ani ca să-mi dezvolt prima afacere până la 5 milioane de dolari. Folosind modelul de lansare de produs al lui Jeff Walker am reuşit să ating vânzări de 5 milioane de dolari – într-o afacere de nişă nou-nouţă – în primul an. Jeff a creat una dintre cele mai importante inovaţii în marketing din ultimii 100 de ani.“ (Eben Pagan, fondator al Hot Topic Media şi Serial Online Entrepreneur)

„Afacerile presupun o succesiune de lansări – produse noi, proiecte, promovări, stimulente, parteneriate etc. Pentru a reuşi, va trebui să stăpâneşti lansarea. Pentru a face aşa, vei dori să studiezi cu maestrul lansării – Jeff Walker. Zece mii de ore şi milioane de dolari mai târziu, el şi-a dat seama. Citiţi-i cartea şi scurtaţi-vă în mod semnificativ calea către profituri.“ (Darren Hardy, editor şi redactor fondator al revistei SUCCESS şi autor al bestseller-ului New York Times „Efectul compus – Pornire forţată. Venitul tău, viaţa ta, succesul tău“)

„Această carte trebuie citită de către oricine încearcă să influenţeze şi să schimbe vieţile oamenilor într-un mod pozitiv. Este o carte de afaceri EXTRAORDINARĂ, dar este, de asemenea, mult mai mult decât o carte de afaceri. Intenţionez să iau câte un exemplar pentru fiecare autor de la Hay House.“ (Reid Tracy, CEO, Hay House, Inc.)

„Deşi sunt un veteran al marketingului direct de mai bine de 30 de ani, această carte m-a făcut să realizez cât de mult mai ai de învăţat pentru a fi un specialist de marketing excelent… precum şi o fiinţă umană. Fiind unul dintre eroii antreprenorilor care fac afaceri cu inima de pe planetă, Jeff a scris, probabil, cea mai importantă carte din ultimul deceniu, atât despre marketingul cu răspuns direct, cât şi despre antreprenoriat.“

„Oricine crede că cuvântul «lansare» se referă doar la marketingul on-line nu a fost atent la marketingul cu răspuns direct din ultimele cinci decenii (sau mai mult). Şi oricine crede că Jeff Walker nu şi-a câştigat dreptul de a deţine cuvântul «lansare» în peisajul marketingului de astăzi nu a fost, de asemenea, atent.

LANSAREA este o carte care trebuie citită de către oricine face afaceri în ziua de azi – experimentat sau novice – şi are nevoie să-şi ducă produsul sau serviciul în lume… şi vrea să facă acest lucru cu integritate şi putere.“ (Brian Kurtz, vice-preşedinte executiv, Boardroom, Inc.)

„Aceasta nu este o carte. Este o licenţă pentru tipărit bani. (Bine, poate că exagerez puţin, dar nu cu mult.) Am folosit Formula de lansare de produs a lui Jeff pentru a crea o afacere cu venituri de peste şapte cifre pe care o iubesc în mod absolut. Şi, spre deosebire de unii antreprenori de succes, nu ascunde nimic. Totul este acolo – o strategie dovedită, exemple din lumea reală, instrucţiuni pas cu pas -, toate lucrurile de care ai nevoie pentru a crea o afacere după care te dai în vânt, în timp ce îţi câştigi existenţa făcând acest lucru.“ (Michael Hyatt, autor de bestseller New York Times şi fondator al PlatformUniversiy.com)

„Prima zi de lansare a unei noi afaceri a fost întotdeauna stresantă, exasperantă. Dar de când aplicăm ideile lui Jeff Walker, am transformat aceste «zile de lansare» în momente de sărbătoare, succes şi un flux de numerar extraordinar de când afacerile noastre au reuşit să atragă o cerere incredibilă din partea clienţilor în prima zi. Aceasta a adăugat milioane la rezultatele noastre şi a ridicat extraordinar evaluarea companiei noastre atunci când vânzările din prima zi au depăşit toate aşteptările.“ (Vishen Lakhiani, fondator şi CEO, Mindvalley)

„Aceasta nu este o carte, ci mai mult o reţetă şi un proiect de schimbare pentru tine şi pentru starea financiară a familiei tale. Descompune totul de la Lansarea germene, în care începi complet de la zero, şi până la mega-Lansările JV, care îţi pot aduce milioane în câteva zile. Procesul presupune, în mod cert, o oarecare muncă, dar dacă iei procesul şi îl foloseşti, atunci poţi avea vânzări aproape imediat şi avânt pentru afacerea ta. Urmarea formulei lui Jeff nu numai că-ţi va face succesul mai posibil, ci îl va face şi mai probabil. Cumpără, deci, cartea lui Jeff – până la urmă, el este cel care a făcut vânzări de un milion de dolari pentru produsul său într-o singură oră! LANSAREA are susţinerea noastră, a amândurora, şi îţi poate schimba afacerea şi viaţa.“ (Joe Polish şi Dean Jackson, ILoveMarketing.com)

„Atunci când este vorba despre marketingului pe Internet, Jeff Walker este un geniu de bună credinţă. Acum, cu LANSAREA, îţi arată exact cum poţi să comercializezi cu succes orice produs sau serviciu on-line. O carte care trebuie citită de către toţi antreprenorii serioşi.“ (Randy Gage, autor al bestseller-ului New York Times, „Riscul este noua prudenţă“)

„Această carte nu este doar pentru oameni care vor să facă foarte repede o mulţime de bani din afacerile lor. Este pentru oameni care vor să trăiască cele mai bune vieţi, făcând ceea ce s-au născut să facă şi servind lumea. Recomand cu tărie această carte oricui vrea să aibă un impact mai mare, împreună cu un venit mult mai mare.“ (Christian Mickelson, CEO la CoachesWithClients.com)

„Uau! Ce poţi să spui despre Jeff Walker? Tipul acesta deţine spaţiul lansării. Crede-mă – dacă ai de gând să lansezi un produs, o afacere sau chiar o carte, atunci ia această carte şi citeşte-o ACUM. Îţi garantez că nu vei regreta.“ (Eric T. Wagner, fondator şi CEO la Mighty Wise Academy, autor la Forbes)

„Dacă ar fi să spun un singur cuvânt despre Jeff Walker şi LANSAREA, acesta ar fi: IMPACT. Dacă eşti în căutarea unui impact pozitiv uriaş asupra afacerii tale, a familiei sau a vieţii tale, atunci trebuie să citeşti LANSAREA. Nu te du să iei un exemplar… aleargă şi lasă-l pe Jeff Walker să te ajute să creezi o moştenire pentru cei din jurul tău.“ (J.B. Glossinger, fondator al MorningCoach.com)

„În primele zile ale marketingului pe Internet era un haos total de speriat on-line. Ştiam că avem un acces fără precedent la o audienţă globală vastă, dar ne lipsea o modalitate simplă, elegantă pentru a prezenta produse noi şi a încheia vânzări.

Intră în scenă Jeff Walker… care sosea bine instruit la vechea şcoală a marketingului direct, împreună cu înţelegerea unică a potenţialului on-line a celui care tocmai l-a adoptat. Îmi explicase mai devreme ideea lui ca fiind o simplă răsturnare pe o parte a unei scrisori de vânzări al naibii de bună… şi folosirea tuturor aspectelor acestei noi tehnologii puternice pentru a atrage potenţialii clienţi, a le duce dorinţa până la punctul maxim, iar după aceea, a le transforma vieţile îndeplinind promisiunile care-i înnebuniseră printr-un proces extensiv de educaţie, împărtăşire şi oferire de mostre tentant de bune.

Formula de lansare pe care a perfecţionat-o produce pentru noi rezultate cu mult dincolo de oricare dintre eforturile noastre de marketing on-line… iar şi iar şi iar. Era uimitor. Şi distractiv. Şi elegantă în simplitatea ei. Jeff a codificat modul în care vor fi conduse lansările on-line pentru generaţii de-acum încolo.“ (John Carlton, copywriter legendar şi autor al cărţilor „Sistemul de scriere simplu“ şi „Ghidul antreprenorului pentru a te aduna“)

„Îl cunosc pe Jeff Walker de mai mulţi ani – am urmărit modul în care face afaceri. Se bazează 100% pe construirea de valoare şi acesta ese lucrul pe care-l face această carte. În LANSAREA îţi oferă reţeta dovedită pentru lansarea produsului sau a afacerii tale. Jeff îi învaţă pe alţii din experienţă şi-i învaţă cu o inimă uriaşă şi cu o umilinţă extraordinară. Strategiile lui sunt atât revoluţionare, cât şi incredibil de eficiente.“ (Janet Bray Attwood, coautoarea bestseller-ului New York Times „Testul pasiunii“)

„Jeff are un istoric lung de a oferi mai mult decât promite, iar LANSAREA nu este o excepţie. Este plină de studii de caz din lumea reală, sfaturi pas cu pas de folos şi tipul de revelaţii pe care le primeşti doar de la cineva care deja a fost acolo şi a făcut acel lucru. Aceasta este, probabil cea mai valoroasă carte pe care o vei citi anul acesta.“ (Paul Myers, editor la TalkBizNews.com)

„Am fost suficient de norocoasă să-mi petrec o zi într-o cameră mică, împreună cu câteva zeci de oameni care-l ascultau pe Jeff Walker predând din inimă. Toate persoanele din cameră au rămas lipite de scaune cât a predat acesta, pentru fix nouă ore. Strategiile pe care le-am învăţat în acea zi mi-au transformat complet afacerea şi ideea mea despre ceea ce era posibil. În LANSAREA, ai strategiile pe care Jeff le-a predat în ziua aceea şi chiar mai mult. Aceasta este cartea de afaceri a anului, iar eu voi cumpăra personal câte un exemplar pentru cei mai buni dintre elevii mei coachi.“ (J.J. Virgin, autoarea bestseller-urilor New York Times „Dieta Virgin“ şi „Carte de bucate pentru Dieta Virgin“)

„Oamenii au încredere în Jeff Walker, deoarece Walker a fost în mod constant, de ani de zile, în prim plan în ceea ce priveşte producerea de rezultate on-line cu Formula lui de lansare de produs. Acum, şi-a distilat sistemul în LANSAREA, astfel încât oricine să poată să-l înveţe, să-l pună în aplicare şi să-l lanseze! Este aproape incorect cât de uşoare a făcut lucrurile pentru tine. Eu nu voi mai lansa nicio altă carte fără să folosesc LANSAREA. Jeff Walker a creat proiectul, iar eu intenţionez să-l folosesc.“ (David Bach, autor al nouă bestseller-uri New York Times şi creatorul seriei de cărţi „Sfârşeşte prin a fi bogat“)

„Suntem complet părtinitori în ceea ce priveşte LANSAREA deoarece am folosit strategiile de lansare ale lui Jeff Walker pentru a genera venituri de mai multe milioane de dolari în ultimii patru ani, iar toate acestea nu ne-au costat aproape nimic ca să le realizăm! Aceasta ne-a permis să avem ambiţii mai mari şi să ne mărim impactul pozitiv asupra clienţilor noştri din toată lumea.“ (Bob şi Susan Negen, fondatori ai Whizbang Training)

„Am citit o mulţime de cărţi de marketing şi de afaceri… iar cele mai multe dintre ele irosesc 300 de pagini fără să ajungă la o idee valoroasă. Acesta este un ghid serios, practic, cuprinzător pentru fiecare deţinător de afaceri din lumea reală. Dacă te-ai întrebat vreodată cum să-ţi începi propria afacere sau să găseşti mai mulţi clienţi on-line, LANSAREA te va ajuta să ajungi unde vrei.“ (Sonia Simone, co-fondator al Copyblogger Media)

„Dacă aş putea recomanda doar o carte referitoare la felul în care să începi, să-ţi construieşti şi să-ţi dezvolţi o afacere on-line, LANSAREA ar fi acea carte.“ (Ray Edwards, fondator şi editor al RayEdwards.com)

„În timp ce atât de mulţi specialişti de marketing fac promisiuni îndrăzneţe, Jeff Walker produce în linişte rezultate reale. Această carte va schimba pentru totdeauna modul în care gândeşti despre marketing.“ (John Jantsch, autorul cărţilor „Marketingul benzii adezive“ şi „Vânzarea benzii adezive“)

„Pentru oricine tânjeşte să se elibereze de rutina care începe dimineaţă şi se termină târziu, Jeff Walker este un cartograf. Multe cărţi pretind că oferă harta drumului către succes. LANSAREA chiar face acest lucru. Dacă visezi să-ţi transformi dragostea pentru câini, sport, starea de bine sau pentru aproape orice altă pasiune într-o afacere mobilă care plăteşte facturile ŞI îţi hrăneşte sufletul, atunci trebuie să citeşti această carte.“ (Valerie Young, visător domiciliat la ChangingCourse.com)

„Ceea ce Jeff Walker ne învaţă în LANSAREA este vital pentru succesul marketingului modern. Nu ai nevoie de alte tactici sau instrumente; ai nevoie de o strategie inteligentă şi exact acesta este lucrul pe care îl oferă această carte.“ (Marie Forleo, fondator al B-School, gazdă premiată a MarieTV, MarieForleo.com)

Cuprinsul cărţii: „Lansarea“

 • Despre autor
 • O notă pentru cititor
 • De la tată care stătea acasă la venituri de şase cifre, în şapte zile
  • Dă-i bătaie şi renunţă la serviciul tău de zi cu zi
  • Cum m-am îmbogăţit ajutându-i pe mii de alţi oameni să se îmbogăţească
  • Regulile s-au schimbat
  • Zile de milioane de dolari
  • Ziua în care marketingul s-a schimbat
  • Destul despre mine. Ce spui despre tine?
 • De la bonuri de masă ca ajutor social la venituri de şase cifre: Formula de Lansare a unui Produs explicată
  • Tărâmul antreprenorial al visurilor destrămate
  • Smulgând victoria din ghearele înfrângerii
  • Un avertisment la aceste cifre uriaşe
  • Lumea secretă a marketingului online
  • Formula care a lansat o mie de afaceri
  • Transformarea campaniei tale de marketing într-un eveniment
  • Piaţa este o conversaţie
  • Secvenţe, poveşti, declanşatori
  • Poveste: cum comunică oamenii
  • Povestea finală a puzzle-ului: declanşatorii mentali
  • Asamblarea tuturor lucrurilor
 • Licenţă pentru a tipări bani: Lista ta
  • Strategia de aur
  • Ce spui de spam?
  • Lista ta nu este o strategie, ci Strategia
  • Ce spui de reţelele de socializare
  • Un cumpărător este un cumpărător
  • Obţinerea listelor: cum să-ţi alcătuieşti lista
  • Cum să-i faci pe oameni să se alăture listei tale
  • Secretul pentru a avea o listă este doar să începi
 • Scrisoarea de Vânzări Răsturnată: Cum să-ţi vinzi lucrurile ca nebunul, fără să fii „negustor“
  • Un instrument vechi pentru profituri noi
  • Vă prezint Scrisoarea de Vânzări Răsturnată
  • Coborârea din trenul muncii şi urcarea în trenul influenţei
 • Arme de influenţare în masă: Declanşatorii mentali
  • Odată cu o putere mare, vine o mare responsabilitate
  • Stratificarea şi secvenţierea: deplasarea declanşatorilor mentali la următorul nivel
 • Focul de avertizare: Pre-prelansarea ta
  • Cele 10 întrebări ale pre-prelansării
  • Strategia mea preferată de pre-prelansare
  • „Un scurt anunţ şi o favoare“
  • 110000 de dolari, în halatul meu de baie
 • Vinde-le ceea ce vor: Magia Prelansării
  • Să aduci un pistol la o înfruntare cu cuţite
  • Cumpără-mi marfa, cumpără-mi marfa, cumpără-mi marfa!
  • Secvenţa de prelansare
  • PLC nr.1: Oportunitatea (sau Călătoria)
  • PLC nr.2: Transformarea
  • PLC nr.3: Experienţa proprietăţii
  • Avertismentul privind studiile de caz
  • Eşalonarea în timp a prelansării tale
  • Un aspect crucial care face ca formula să funcţioneze
 • Arată-mi banii: E timpul pentru Lansare!
  • Perspectiva unui astronaut
  • „Sunt aaaaaici… şi vor să cumpere“
  • Amănuntele din ziua lansării
  • Privind cum sosesc comenzile
  • Strategia pentru Coşul Deschis
  • Marea închidere
  • Dincolo de deschidere şi închidere
  • Când lucrurile merg prost
  • Şi dacă nu cumpără nimeni
  • Menţine distracţia în continuare: ce să faci după lansare
 • Cum să porneşti de la zero: Lansarea Seminţei™
  • Să fii plătit înainte de aţi crea produsul
  • Când eşti doar la început
  • Dezastrul loveşte într-o după-amiază însorită de vineri
  • Două probleme… rezolvate
  • Lansarea ta a Seminţei
  • De la Lansarea Seminţei la imperiu
 • Cum am făcut un milion de dolari într-o singură oră: Lansarea JV
  • Prima mea lansare JV
  • Afiliat sau partener JV: care este diferenţa?
  • De ce funcţionează lansările JV?
  • Nu face teste cu listele partenerilor tăi
  • Obţinerea partenerilor JV
  • Un milion de dolari în 53 de minute
 • Crearea unei afaceri din nimic: Formula de Lansare de Afaceri
  • Avertismentul chirurgului-şef: Nu ştii cine se uită la prelansarea ta
  • Formula demonstrată… extinsă
  • Formula de lansare în afaceri
  • De la bonuri de masă ca ajutor social la venituri de şase cifre (şi mai departe)
  • Viaţa unui câine… făcută mai fericită
  • De la absolvent de facultate la mogul al mass-mediei digitale?
  • Lansarea: nu mai este doar pentru produse
  • Şase principii ale Formulei de Lansare în Afaceri
  • Formula care a lansat o mie de afaceri
 • Crearea unei afaceri pe care s-o iubeşti
  • Marea ta motivaţie
  • Atrage clienţii pe care îi doreşti
  • Priveşte pe după colţuri
  • Principiul „minţii superioare“
  • Cel mai important lucru în afaceri
  • Niciodată nu eşti prea deştept pentru ca să mai înveţi ceva
  • Nimeni nu poate fi o insulă
  • Trebuie să faci parte din afacerile de informare
  • Atingerea umană
  • Să joci după propriile reguli
 • O reţetă pentru o viaţă măreaţă
  • Mutarea la Durango
  • Începe cu viziunea
  • Siguranţa dată de statutul de antreprenor
  • Ascute ferăstrăul
  • Suntem în Himalaya
  • Stai în zona ta de geniu
  • Resursa ta cea mai deficitară
  • Clienţii pe care îi iubeşti
  • Nu poţi ajunge acolo singur
  • Cuvântul magic
  • Să bei nectarul abundenţei
  • O viaţă bine trăită
  • Să dansezi pe drumul în jurul lumii
 • A venit timpul să lansezi şi tu
  • Tacticile vin şi pleacă, strategia este pentru totdeauna
  • Transformă-ţi computerul într-o maşină de făcut bani
  • Drumul mai puţin bătut
  • Prima ta lansare
  • O lungă călătorie surprinzătoare care de-abia a început
 • Mulţumiri
 • Glosar