0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Marketing
  4. Pitch de mare succes (CARTE AUDIO)
Carte

Pitch de mare succes (CARTE AUDIO)

Pitch de mare succes (CARTE AUDIO). Editura
Detalii carte

Tot ce trebuie să ştii despre dezvoltarea afacerii, parteneriate şi încheierea acordurilor care contează

Autor(i): Alexander Taub, Ellen DaSilva
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 2 CD-uri (14x14 cm)
Preţ: 78,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aceasta este varianta audio a cărţii „Pitch de mare succes“.

Pe durata celor 11 ore de audiţie, veţi înţelege de ce acest audiobook este un adevărat ghid ce se adresează atât antreprenorilor cu experienţă, cât şi celor aflaţi la început de drum, abordând teme precum implementarea şi dezvoltarea celor mai bune alianţe strategice de succes, monitorizarea parametrilor de bază pentru investiţii, gestionarea factorului-timp în cele mai bune parteneriate şi prototipuri moderne de prezentare a business-ului în cadrul propunerilor, pentru a genera răspunsuri pozitive.

„Pitch de mare succes“ vă oferă măsuri concrete de acţiune pentru a dobândi cele mai utile aptitudini necesare pe piaţa afacerilor de astăzi.

Odată ce aţi semnat un acord, trebuie lansat parteneriatul. În audiobookul „Pitch de mare succes“, autorii prezintă etapele lansării acordurilor: prelansarea, cum convingeţi partenerii să efectueze teste de verificare, cum lansaţi şi anunţaţi un parteneriat, cum lansaţi parteneriate de brand şi distribuţie, precum şi efectele compuse ale lansării parteneriatelor.

„Nu m-am gândit vreodată că aş putea citi o carte care nu numai că arată cât de plin de nuanţe poate fi domeniul dezvoltării afacerii, însă totodată oferă efectiv ceea ce este necesar pentru ca echipele mici şi mari să îşi dezvolte afacerile prin parteneriat. Impresionant şi plăcut ca lectură.“ (Paul Murphy – CEO la Dots şi partener în cadrul companiei Betaworks)

„Această carte trebuie citită de oricine activează în domeniul transformării relaţiilor profesionale în parteneriate strategice solide.“ (Adam Bain – Preşedinte pentru venituri globale la Twitter)

„Dezvoltarea afacerii seamănă puţin cu motoarele cu reacţie: toată lumea ştie că sunt importante pentru zbor, însă cei mai mulţi nu ştiu exact cum funcţionează. Alex şi Ellen ne-au făcut tuturor un incredibil serviciu prin acest ghid concis şi practic pentru o dezvoltare fructuoasă a afacerii. O lectură obligatorie pentru toţi cei care activează în domeniu.“ (Kathryn Minshew – CEO al companiei The Muse)

„Alex Taub şi Ellen DaSilva au scris cartea fundamentală a dezvoltării afacerii pe tărâmul start-up-urilor – o expunere bine documentată şi uşor accesibilă a celor mai bune practici şi ponturi în domeniu, de la oameni care sunt lideri în demararea şi încheierea unor acorduri ce definesc câteva dintre cele mai antrenante companii noi din peisaj.“ (Laurie Racine – Membră a consiliului director, Creative Commons)