0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Noua ştiinţă a gestionării artritei
Carte

Noua ştiinţă a gestionării artritei

Noua ştiinţă a gestionării artritei. Editura Life Style
Detalii carte

Cum să prevenim sau să alungăm durerea, disconfortul şi limitările asociate acestei boli

Autor(i): Dr. C. Thomas Vangsness Jr.,
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 264 (13x20 cm)
Preţ: 31,79 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Lupta cu artrita trebuie să înceapă acum!

Proporţiile epidemice ale artritei sunt cu atât mai îngrijorătoare dacă avem în vedere faptul că, deşi este considerată în general o boală a vârstei a treia, vârsta medie la care debutează boala a scăzut la 47 de ani.

Dar există şi veşti bune: artrita poate fi întârziată sau gestionată, ceea ce poate îmbunătăţi în mod spectaculos calitatea vieţii.

Cartea „Noua ştiinţă a gestionării artritei“ oferă soluţii pentru toţi cei care doresc să prevină suferinţa, disconfortul şi limitările asociate cu artrita sau chiar să-i oprească evoluţia.

Este prima carte despre artrită care include ultimele cercetări ştiinţifice şi strategiile de tratament pentru o boală cu care se confruntă marea majoritate a celor din generaţia „baby-boom“, de după cel de-al Doilea Război Mondial. Iar generaţiile mai tinere au la dispoziţie un plan uşor de urmat pentru minimizarea şi chiar evitarea aspectelor debilitante ale artritei.

Cartea de faţă oferă răspunsuri la întrebări de maxim interes precum:

  • De ce ne îmbolnăvim de artrită?
  • Ce suplimente pentru artrită sunt eficiente?
  • Care sunt cele mai bune exerciţii fizice şi strategii dietetice?
  • Ce terapii alternative pot fi folosite fără riscuri?
  • Care sunt cele mai noi descoperiri ştiinţifice cu privire la celulele stem şi terapiile viitoare legate de genele şi biologia umană?

„O carte scrisă într-un limbaj accesibil despre artrită şi cum să-i facem faţă, despre o boală deloc plăcută pentru cei în cauză… o excelentă trecere în revistă a concepţiilor curente referitoare la acest complex de afecţiuni, la tratament şi la direcţia spre care se îndreaptă cercetările din domeniu.“ (InfoDad.com)

„De ce ne place cartea: autorul nu intenţionează să ne sperie, ci să arunce lumină asupra adevărului… De asemenea, nu susţine o dietă riguroasă sau restrictivă, ci îndeamnă la un regim alimentar echilibrat, care să contribuie la menţinerea greutăţii şi a imunităţii.“ (Chatelaine.com)