0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină alopată
  3. Sfârşitul bolilor
Carte

Sfârşitul bolilor

Sfârşitul bolilor. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. David B. Agus
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Să fii sănătos
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 368 (25x22 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Putem trăi în deplinătatea puterilor noastre până la ultima suflare?

Oare chiar trebuie să suferim de afecţiuni debilitante şi să devenim neputincioşi odată cu trecerea timpului?

Ar fi posibil să adăugăm vieţilor noastre mai mulţi ani de calitate, în care să ne bucurăm de maximă vigoare fizică şi mentală?

În „Sfârşitul bolilor“, bestseller ajuns numărul 1 în topul de specialitate al The New York Times, dr. David Agus abordează frontal aceste întrebări fundamentale şi demontează părerile preconcepute despre ce înseamnă cu adevărat „sănătatea“.

Prezentând o panoramă largă asupra corpului uman şi a modului în care acesta funcţionează – şi în care cedează –, reputatul medic ne relevă cum o viziune novatoare asupra sănătăţii personale îi va permite fiecăruia dintre noi să trăiască o viaţă cât mai lungă, plină de energie.

Trecând în revistă perspectivele medicale şi oferind informaţii privind tehnologiile de ultimă oră, capabile să transforme radical ştiinţa actuală, dr. David Agus subliniază credinţa sa că nu există un singur răspuns „corect“ la problemele de sănătate, un ghid medical unic, în stare să indice un remediu sau un tratament aplicabil oricărui pacient.

Fiecare dintre noi este dator să-şi cunoască în detaliu organismul şi caracteristicile personale – iar autorul ne arată exact cum putem face acest lucru.

Un apel vibrant către noi toţi de a deveni apărătorii propriei sănătăţi, „Sfârşitul bolilor“ se constituie într-o emoţionantă despărţire de gândirea medicală tradiţională.

Câteva opinii ale cititorilor despre această carte

„Dr. Agus încearcă să facă atât din sănătate, cât şi din maladie o problemă extrem de personală, pledând pentru importanţa cunoaşterii de sine – a obiceiurilor, a istoricului familial, a riscurilor genetice, ba chiar şi a profilului proteinelor din propriul corp.“ (The Washington Post)

„Un nou şi spectaculos mod de gândire privitor la starea de bine a organismului uman – abordare ce ar putea duce la ameliorarea substanţială a calităţii vieţii pentru milioane de oameni, începând chiar de azi.“ (Al Gore – Al 45-lea vicepreşedinte al SUA, laureat al Premiului Nobel pentru pace în 2007)

„Citiţi această carte şi cu siguranţă că veţi ajunge să vă schimbaţi o mare parte din opiniile despre sănătate şi boală.“ (Murray Gell-Mann – Laureat al Premiului Nobel pentru fizică în 1969,

co-fondator şi membru onorific al Santa Fe Institute)