0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Iubire tămăduitoare
Carte

Iubire tămăduitoare

Iubire tămăduitoare. Editura For You
CumpărDetalii carte

Un program medical inovator pentru trup‑minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalţi

Autor(i): Leonard Laskow
Editura: For You
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 273 (14x20 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Un program medical inovator pentru trup‑minte, prin care să vă vindecaţi pe voi înşivă şi pe ceilalţi

În cartea „Iubire tămăduitoare“ este prezentat, pas cu pas, un program medical practic, care ne arată cum să ne activăm puterea întregii fiinţe – mâini, inimă şi conştiinţă superioară – pentru a ne vindeca pe noi înşine şi pe ceilalţi. Aici găsiţi tehnicile extraordinare şi uşor de învăţat care au transformat vieţi din întreaga lume.

„Iubirea este adevăr, ceva dincolo de sentiment. Este vindecătorul suprem. Cartea Iubire tămăduitoare oferă o viziune practică a modului în care ne putem vindeca în întregime. V‑o recomand cu căldură.“ (Deepak Chopra, M.D., autorul best‑seller‑urilor Cartea secretelor, Viaţă după moarte şi Putere, libertate şi graţie)

„În cartea sa bine documentată, Iubire tămăduitoare, dr. Laskow oferă tehnici non‑invazive, ce invocă în mod conştient puterile vindecătoare ale iubirii. Este o carte pe care le‑o recomand cu căldură, celor din domeniul medical şi nu numai.“ (Dolores Krieger, Ph.D., autoarea cărţii Atingere terapeutică)

„Toată lumea vorbeşte despre iubire, ca despre o forţă vindecătoare. Cartea dr. Laskow este prima care oferă o varietate largă de exerciţii excelente, prin care poate fi trăită, la nivel personal, puterea iubirii ca forţă de vindecare.“ (C. Norman Shealey, M.D., Ph.D., fondatorul şi directorul Institutului Shealey şi preşedinte fondator al Asociaţiei de medicină holistică din America)

Iubire tămăduitoare este un amestec extraordinar de concepte şi tehnici ezoterice străvechi şi contemporane, care vor avea un impact copleşitor asupra oricăruia păşeşte pe calea vindecătorului, fie că o face pentru auto‑vindecare, fie pentru a‑i vindeca pe ceilalţi.“ (W. Brugh Joy, M.D., autorul cărţilor Avalanşa: Reflecţii eretice asupra luminii şi întunericului şi Calea lui Joy: O hartă pentru procesul transformaţional)

„O nouă medicină este pe cale de a fi creată – o formă de vindecare ce pune accentul pe puterea conştiinţei umane. Întrucât în spatele acestei dezvoltări stă o ştiinţă legitimă, ea nu va dispărea – dar necesită, totuşi, întreaga noastră atenţie. Dr. Leonard Laskow este un «doctor adevărat» – unul dintre arhitecţii acelui gen de medicină, care se bazează pe puterea minţii. În cartea sa, el descrie puterea de vindecare a iubirii, a unităţii şi întregimii. Dacă sunteţi de părere că aceste concepte sunt doar o «ştiinţă uşoară» sau «abureli new age», lectura acestei cărţi vă poate schimba punctul de vedere. Este o contribuţie importantă!“ (Larry Dossey, M.D., autorul cărţilor Semnificaţie şi medicină, Recuperarea sufletului, Dincolo de boală şi Spaţiu, timp şi medicină)